De accountant die ondernemers verder helpt

Nederland telt tienduizenden ondernemingen. Hoe blijft u zich onderscheiden? Focus en innovatie zijn de sleutelwoorden. Van Ree Accountants helpt u, of u nu zzp’er bent of een groter mkb-bedrijf, de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden.

Wist u dat de Kamer van Koophandel maar liefst 1.500 verschillende categorieën bedrijven onderscheidt in haar standaard bedrijfsindeling (SBI)? Vijftienhonderd! En al die branches hebben, met hun tienduizenden bedrijven, weer een eigen dynamiek, eigen uitdagingen, eigen belangen, klanten, afzetmarkten.

Uw onderneming is er één van. Als het goed is, hebt u als mkb-ondernemer of zzp’er uw eigen kansen en risico’s scherp in het vizier. Maar, en dat horen we telkens opnieuw, het kan zo moeilijk zijn om de focus vast te houden, om niet afgeleid te raken.

Uw bijzaken? De financiële administratie, de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiften, het voeren van de salarisadministratie en het begeleiden van (fiscale of juridische) veranderingstrajecten.

Laten al die dingen nu precies hoofdzaak zijn voor Van Ree Accountancy. Wij ondersteunen u op alle financiële en administratieve fronten zodat u gefocust kunt blijven op uw hoofdzaak: ondernemen, sturen, innoveren. Wij voorzien u van frisse, nieuwe inzichten. Inzichten vanuit financiële en niet-financiële kengetallen, vanuit ontwikkelingen in de branche. Wij helpen u verder.

laatste nieuws

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  Directeur/partner

 • ing. J.W. (Jan-Wouter) van Dam

  ing. J.W. (Jan-Wouter) van Dam

  Relatiebeheerder

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Relatiebeheerder

 • C.J. (Koen) Knulst

  C.J. (Koen) Knulst

  Zelfstandig assistent accountant

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  Accountant medewerker