Alphen a/d Rijn | Leidse Schouw 2, 2408 AE |
Barneveld | Koolhovenstraat 11, 3772 MT |
Doorn | Sitiopark 2-4, 3941 PP |
Geldermalsen | De Panoven 29A, 4191 GW |
Nieuwegein | Wattbaan 51-5, 3439 ML |
Zwolle | Schrevenweg 3-9, 8024 HB |
header-image-2.jpg

Fondsenwervende instellingen.

Fondsenwervende instellingen willen dat elke gedoneerde euro zo veel als mogelijk het goede doel bereikt en willen daarover eerlijk verantwoording afleggen.

Ook donateurs, toezichthouders en subsidiegevers van fondsenwervende instellingen vragen steeds meer informatie en verwachten volledige transparantie van de fondsenwervende instellingen. De vanzelfsprekendheid waarmee donateurs jarenlang dezelfde fondsenwervende instellingen steunen is minder geworden. Daarnaast heeft een fondsenwerver te maken met een grote diversiteit aan financieringsstromen met elk hun eigen specifieke voorwaarden en verantwoordingsvereisten, waardoor de fondsenwervende instelling zich dient te houden aan strakke rapportageverplichtingen (bijvoorbeeld conform RJ 650 of voor kleinere fondsenwervende instellingen RJK C2).

Ook noemen we nog de druk vanuit de overheid op de aftrekbaarheid van giften en de eisen die aan uw organisatie als ANBI-instelling gesteld worden.

Genoemde ontwikkelingen vragen een voortdurende aanpassing aan de nieuwe omstandigheden en hebben ook consequenties voor de financiële positie, administratieve organisatie en interne beheersing van de fondsenwervende instelling.

Een goede samenwerking met uw accountant is daarom essentieel! U mag van ons een constructieve en resultaatgerichte samenwerking verwachten, waarbij onze rol niet is beperkt tot onze controlerende functie, maar waarin wij actief en praktisch met u meedenken over een adequate proces- en organisatiebeheersing, een goede administratieve organisatie, een effectief risicobeheer en een betrouwbare interne controle. Onze doelstelling is niet voor niets: een frisse kijk op úw cijfers!

Sectoren

Binnen de fondsenwervende instellingen en goede doelen mogen wij instellingen uit de sectoren Gezondheid, Internationale hulp, Welzijn en Natuur en Milieu tot onze klantenkring rekenen.

In de rechterkolom enkele fondsenwervende instellingen waarvoor wij werkzaam zijn.

We bieden een totaaloplossing voor fondsenwervende instellingen:

Voor een totaaloverzicht van de diensten die wij aanbieden verwijzen wij u naar onze productenbrochure.

Effectmeting

Ook op weg naar het beter evalueren, meten en verantwoorden van bestedingen? Onze experts met een frisse kijk op cijfers ondersteunen u graag hierbij!

Contact

Wilt u meer weten over onze aanpak dan kunt u contact opnemen met onderstaande accountants en adviseurs bij fondsenwervende instellingen.

Contactpersonen fondsenwervende instellingen.

Alphen aan den Rijn

drs. J. (Jaap) Bergman RA
(0172) 78 21 30

Alphen aan den Rijn
accountant Alphen aan den Rijn Gerlof de Jong

mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA
(0172) 78 21 30

Barneveld
accountant Barneveld Albert-Jan van Ginkel

J.A. (Albert-Jan) van Ginkel RA MSc
(0342) 40 85 08

Doorn
accountant Doorn Arwin Kraaij

drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA
(0343) 41 59 40

Doorn

J.K.J. (Carlo) van Egdom RA MSc
(0343) 41 59 40

Geldermalsen
accountant Geldermalsen Klaas Hille

drs. K.H. (Klaas) Hille RA
(0345) 58 90 00