9 oktober 2019 19:00 tot 21:30

Overweegt u een gezondheidscentrum te starten? Dan nodigen wij u graag uit voor een unieke bijeenkomst op woensdag 9 oktober 2019.

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor u met als onderwerp De verkennende fase naar een gezondheidscentrum, waar begin ik?

De bijeenkomst wordt gehouden op het kantoor aan de Leidse Schouw 2, 2408 AE Alphen aan de Rijn en wordt beschikbaar gesteld door Wille Donker Advocaten

 

Doel van de bijeenkomst

In ons land is een sterke eerstelijnsgezondheidzorg van groot belang. De onderlinge samenwerking tussen de zorgverleners onder één dak neemt toe. Tijdens deze unieke bijeenkomst informeren wij u over de start van een gezondheidscentrum.

Een unieke bijeenkomst, georganiseerd door de ABN AMRO Bank, Wille Donker Advocaten en Van Ree Accountants. Zij bieden u door middel van praktische workshops nuttige informatie en geven u inzicht in wat er zoal op u afkomt. Aangevuld met praktijkgerichte handreikingen die zorgen voor een stevig ‘fundament’ voor uw gezondheidscentrum. Met als mooie afsluiting een ervaringsdeskundige uit het veld.

 

Programma

19.00 – 19.20 uur: Inloop – culinaire ontvangst

19.20 – 19.30 uur: Welkom door Van Ree Accountants

19.30 – 19.50 uur: Van Ree Accountants, Waar stap ik in, wat moet ik weten  door Johan Arends LLM RB

19.50 – 20.10 uur: Wille Donker Advocaten, Samenwerkingsovereenkomsten en (juridische) structuren  door mr. drs. Cristian Plomp

20.10 – 20.40 uur: Korte pauze

20.40 – 21.00 uur: ABN AMRO Bank, Succesvol realiseren van een gezondheidscentrum  door drs. Winston Texel en Maarten den Heijer

21.00 – 21.25 uur: Gastspreker huisarts A. van Wolfswinkel

21.25 – 21.30 uur: Gelegenheid tot vragen en een borrel

 

In korte tijd

U bent in één informatieve avond op de hoogte van de verschillende aspecten die komen kijken bij de opzet van een gezondheidscentrum en bij de keuzes die u moet maken. U bent van harte welkom. Wij zijn er graag voor u.

Aanmelden:
Klik hier om u aan te melden. Wij zien er naar uit u op deze avond te mogen ontvangen!

 

Met vriendelijke groet,

Winston Texel              ABN AMRO

Maarten den Heijer     ABN AMRO

Johan Arends                Van Ree Accountants

Cristian Plomp              Wille Donker Advocaten

Even voorstellen

Wij werken graag voor u als ondernemende praktijkhouder in de zorg. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om u in deze bijeenkomst te laten zien hoe u een gezondheidscentrum op zou kunnen zetten. Wij stellen ons hieronder aan u voor.

Van Ree Accountants in de zorgWorkshop ‘Waar stap ik in, wat moet ik weten ’

Van Ree Accountants ontzorgen praktijken als accountant en fiscaal adviseur. Veel huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten maken gebruik van de dienstverlening van Van Ree. Zoals zij zelf zeggen: omdat Van Ree hun markt kent en met vaste contactpersonen en korte lijnen werkt. De persoonlijke benadering en de heldere prijsafspraken worden zeer gewaardeerd. Johan Arends praat u bij over wat er op u afkomt en welke stappen u kunt nemen bij het starten van een gezondheidscentrum.

Wille Donker AdvocatenWorkshop ‘Samenwerkingsovereenkomsten en (juridische) structuren’

Wille Donker Advocaten is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Als specialist in het ondernemingsrecht kan u hulp worden geboden bij het beantwoorden van de vraag: “Samen werken of samenwerken?” Een (juridisch) goed onderbouwde en afgewogen keuze maken is belangrijk voor alle partijen. Als specialist in het ondernemingsrecht en kenner van de branche kan Wille Donker Advocaten u helpen bij het beantwoorden van deze vraag.

ABN AMRO Bank – Workshop ‘Succesvol realiseren van een gezondheidscentrum’

Onder invloed van de vele veranderingen in de zorg zoeken zorgverleners in toenemende mate de samenwerking met andere zorgpartijen. Door deze toegenomen samenwerking binnen en buiten de eerste lijn groeit de behoefte aan meerdere praktijken onder één dak. Zorgondernemers komen hierbij voor allerlei keuzes te staan: wil ik het bestaande pand verbouwen of toch verhuizen naar een nieuwe locatie? Wat is het plan van aanpak? Winston Texel en Maarten den Heijer, sectorspecialisten bij ABNAMRO, gidsen u door de fasen heen die komen kijken bij de realisatie van een gezondheidscentrum.