3 oktober 2019 13:15 tot 16:30

Van Ree Finance Consultants organiseert dit najaar de workshop ‘Fiscaliteit in het onderwijs’ voor onderwijsinstellingen in het middelbaar- en hoger onderwijs.

Voor wie?
Directieleden c.q. leden van het College van Bestuur, controllers, medewerkers op de financiële administratie, etc. die werkzaam zijn in de onderwijssector en zich verder willen verdiepen in fiscale wet- en regelgeving.

Waarom?
Ook een onderwijsinstelling heeft voortdurend te maken met fiscale wet- en regelgeving. Fiscaal in control zijn als onderwijsinstelling begint met fiscale bewustwording van medewerkers. Deze workshop helpt u en uw medewerkers op fiscaal gebied beter te signaleren.

Wat mag u verwachten?
Fiscaal-jurist mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP behandelt deze middag een groot aantal voor de onderwijspraktijk relevante fiscale onderwerpen. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden wordt de relatie gelegd tussen theorie en praktijk. Deze middag gaat het over fiscale risico’s maar evenzeer over fiscale kansen. Aan het einde van de middag bent u beter in staat fiscale aspecten binnen uw eigen onderwijsinstelling tijdig te onderkennen. Door het maximum aantal deelnemers van 15 per workshop streven we naar kleinschalige bijeenkomsten met voldoende ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers. Waar de tijd het toe laat kunnen wij ingaan op meer specifieke vragen/casussen van uw zijde.

Wat verwachten wij van u?
Gelet op het educatieve karakter van de workshop verwachten wij van u een actieve deelname.

Waar:
Van Ree Accountants Nieuwegein, Wattbaan 51-5, 3439 ML Nieuwegein

Wanneer en hoe laat:
Middelbaar- en hoger onderwijs: Donderdagmiddag 3 oktober 2019 13.15 – 16.30

Let op: het maximum aantal deelnemers per workshop bedraagt 15. Voor deze workshops bestaat veel belangstelling, wees er dus op tijd bij.
Vol = vol!

Kosten:
Voor deelname aan deze workshop vragen wij een bijdrage per deelnemer van € 195,- incl. btw.

Aanmelden:
Klik hier om u aan te melden. Heeft u onderwerpen die u in ieder geval graag behandeld wilt hebben, dit kunt u bij de aanmelding dan aangeven. Waar mogelijk houden wij hier in het programma rekening mee.

Wij zien uit naar een leerzame, interactieve bijeenkomst en stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP
Fiscaal-jurist
avdbok@vanreefc.nl