20 maart 2019

Steeds meer organisaties erkennen dat gelukkige medewerkers bijdragen aan een succesvolle organisatie. Medewerkers die goed in hun vel zitten, betrokken zijn en een stapje extra zetten voor klant en collega’s, maken het verschil. Julian Jonker: „Van Ree begrijpt dat gelukkige medewerkers essentieel zijn voor tevreden klanten en positieve resultaten.”

Julian kwam begin 2015 bij Van Ree werken. „Ik was op zoek naar meer plezier in mijn werk en wilde graag al mijn talenten benutten.” Achteraf was de overstap een goede beslissing. „Vanaf het begin viel het mij op dat Van Ree een heel persoonlijk kantoor is. Dit blijkt uit de gezamenlijke teamspirit, de onderlinge betrokkenheid en de behulpzaamheid”, geeft Julian aan. „De gedeelde christelijke waarden en normen dragen bij aan extra verbondenheid en een bijzonder goede sfeer.”

Versnelde ontwikkeling

„Met mijn komst naar Van Ree is mijn ontwikkeling in een versnelling geraakt”, vervolgt Julian. „Een goede mix aan klanten binnen verschillende sectoren, een sterk gedreven team en de goede sfeer hebben hieraan bijgedragen. In de achterliggende jaren heb ik mij verder kunnen ontwikkelen naar een eerste aanspreekpunt en adviseur voor klanten.” Over de toekomst is Julian helder: „Mijn ambitie is om mij bij Van Ree verder te ontwikkelen naar de functie van Accountant Medewerker, om in die rol nog meer voor onze klanten en Van Ree te betekenen.”

Voor Julian is zingeving in het werk belangrijk. „Bij Van Ree heb ik het gevoel zinvol werk te doen en op een positieve manier een bijdrage te leveren aan het financiële succes van onze klanten. Dat geven klanten zelf ook terug. Zelfs met een toenemende regeldruk binnen ons vakgebied, verliezen wij de klant niet uit het oog en dát wordt opgemerkt.”

Blijvende uitdagingen

Van Ree is continu in beweging. Julian: „Samen willen we verder komen. In mijn rol als Relatiebeheerder geef ik leiding aan een team van zes Assistent Accountants. Naast nóg meer afwisseling in mijn werk, haal ik veel voldoening uit het coachen en verder uitbouwen van het team. Bij Van Ree vinden wij het belangrijk dat je doet waar je goed in bent, dat je nieuwe vaardigheden blijft ontwikkelen en afwisselende werkzaamheden hebt. Met veel vrijheid en nadruk op eigenaarschap. Dat zorgt voor blijvende uitdagingen.”

Waardevolle idealen

Naast een sterke focus op het MKB, bestaat een gedeelte van de klantenportefeuille uit diverse welzijns-, cultuur- en onderwijsinstellingen. Julian: „Verschillende van deze instellingen heb ik als klant. Voor mij is het belangrijk dat ik hen dagelijks kan helpen bij de realisatie van hun waardevolle idealen.”

Solliciteren?

Ben je op zoek naar een vervolgstap met blijvende uitdaging? Of wil je studie en werk combineren en vind je accountancy interessant? Kijk op www.werkenbijvanree.nl voor de actuele vacatures of neem contact op met Marcel Cruccu (HRM Adviseur).

Contact

Van Ree Accountants
Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein, Zwolle
0343-415940
hr@vanreeacc.nl
www.werkenbijvanree.nl