Wij pleiten in het voordeel van de advocaat

Hebt u als advocaat kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid hoog in uw vaandel staan? Dan doen we u een belofte: Van Ree Accountants pleit in uw voordeel.

Branche en overheid stellen voortdurend nieuwe eisen aan uw advocatenpraktijk. Die werken in veel gevallen linea recta door in uw interne processen, financiële administratie en verslaglegging. Wat u betreft allemaal prima, zolang de continuïteit van uw advocatenkantoor maar geborgd is. Daarom zorgt u voor een kundige en betrouwbare adviseur aan uw zijde.

De specialisten van Van Ree Accountants adviseren en helpen u graag bij alle voorkomende vraagstukken op financieel, fiscaal en administratief gebied. Zij kennen de actualiteiten van uw branche, van uw kantoor en de prioriteiten van u als advocaat. Dankzij de korte lijnen kunnen ze u proactief en persoonlijk adviseren; u hebt altijd een vaste contactpersoon.

Of u nu een eenpitter bent of een advocatenkantoor met één of meerdere vestigingen hebt, wij helpen u met ons totaalpakket financiële, fiscale en administratieve dienstverlening graag het beste uit uw onderneming te halen.

Hoofdbranche |

laatste nieuws

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Directeur/partner

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • J.G. (Gerard) Vis

  J.G. (Gerard) Vis

  Zelfstandig assistent accountant

 • M.A. (Marien) Rozendaal RA

  M.A. (Marien) Rozendaal RA

  Directeur/partner