Totaaloplossing voor branche- en beroepsorganisaties

Hoe laat u uw leden en andere stakeholders zien dat u een professionele branche-/ beroepsorganisatie bent? Een transparante jaarverslaggeving is een deel van het antwoord. Van Ree Accountants kent ook het vervolg.

Als branche-/ beroepsorganisatie behartigt u de belangen van aangesloten leden met eenzelfde soort opleiding of beroep. Leden verwachten een up-to-date producten- en dienstenaanbod en een hoge mate van transparantie. Dit moet onder andere leiden naar een inzichtelijke en open jaarverslaggeving.

Wij adviseren en helpen u graag de professionele organisatie te zijn zoals leden en andere stakeholders die voor ogen hebben. Dat doen we door u te ondersteunen met diensten als accountantscontrole met toegevoegde waarde, advies over vermogensbeleid, verslaggeving (RJ 640) en advies over risicomanagement. Ook denken we actief en fris mee over fiscale aandachtspunten, zoals btw en beloningen. Met audit & assurance, accountancy, finance consultancy, managementadvies, HR-advies en interim & detachering bieden onze non-profit accountants en fiscalisten kortweg een totaaloplossing voor branche- en beroepsorganisaties.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

 • Arwin Kraaij

  drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA

  Directeur/partner

 • J.K.J. (Carlo) van Egdom MSc RA

  Directeur/Accountant

 • mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

  Directeur/partner/ Corporate Governance Adviseur