Fiscaliteit vormt een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering binnen uw onderwijsinstelling. Een belangrijke vraag is dan ook: bent u als onderwijsinstelling fiscaal voldoende in control?

Omdat de fiscale wet- en regelgeving voortdurend wijzigt, hebben wij onze brochure “Onderwijsinstellingen en de fiscus” van een update voorzien. Met deze geactualiseerde brochure  bent u op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen binnen het onderwijs. Zowel fiscale risico’s als kansen passeren in deze brochure de revue.

Als fiscaal specialist in het onderwijs voerden wij in 2020 meerdere keren met succes een fiscale procedure voor onderwijsinstellingen. Voor een groot aantal onderwijsinstellingen voerden wij een fiscale scan uit. Tevens verzorgden wij een groot aantal fiscale cursussen, bijvoorbeeld op het gebied de WKR of BTW. Allemaal manieren om u als onderwijsinstelling  te helpen fiscaal in control te zijn en fiscaliteit die aandacht te geven die het verdient.

U kunt deze brochure aanvragen.

   

  Wij zijn u graag van dienst bij de concrete uitwerking van belastingvraagstukken. Ook op het gebied van accountancy staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

  Mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP
  Fiscaal directeur
  avdbok@vanreefc.nl

   

  Mr. J. (Johan) de Bruin AA RB
  Belastingadviseur
  jdbruin@vanreefc.nl

  M.A. (Marien) Rozendaal RA

  M.A. (Marien) Rozendaal RA
  Directeur onderwijs accountants
  mrozendaal@vanreeacc.nl