Btw wordt vaak ervaren als één van de lastigste belastingsoorten. Dat is niet zo vreemd omdat jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie van grote invloed is op de Nederlandse btw-wetgeving. Btw is daardoor een belasting die altijd in beweging is. Een dynamische belasting die van onze btw-adviseurs voortdurend vraagt de actuele ontwikkelingen goed bij te houden.

De btw-adviseurs van Van Ree & Van Driel btw-specialisten zijn in staat om voor u complexe btw-vraagstukken begrijpelijk uit te leggen. Of het nu gaat om de toepassing van een btw-vrijstelling of het recht op aftrek van voorbelasting, onze btw-adviseurs zijn alert op de mogelijkheden.

Niet in alle gevallen zijn we het eens met het beleid van de belastingdienst. Daarom treden we – waar nodig – in belang van onze klanten op in bezwaar- en beroepsprocedures. Of we staan klanten bij tijdens een boekenonderzoek door de belastingdienst. Waar nodig zijn we er voor onze klanten!

Hebt u een btw-vraagstuk en komt u er niet uit? Of twijfelt u aan de btw-positie van uw stichting of vereniging? Onze btw-adviseurs kijken er met een frisse blik naar. Vaak leidt dat tot verrassende uitkomsten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0343-415940 of avdbok@vanreevandriel.nl.

Actueel

Onze Specialisten

  • Arjan Van Der Bok

    mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

    Fiscaal directeur | Belastingadviseur | Financieel planner

  • Johan de Bruin

    mr. J. (Johan) de Bruin AA RB

    Belastingadviseur