Financieel dashboard

Op grond waarvan neemt u beslissingen in uw bedrijf?

Ontdek de kracht van ons financieel dashboard. Het biedt u een visuele weergave van uw administratie, samengevat in grafieken en diagrammen. Hiermee krijgt u inzicht in uw begroting, prognose, managementdashboard, managementrapportage, stuurinformatie, tussentijdse cijfers en de status van uw KPI’s. Het is een vernieuwende manier om grip te krijgen op uw bedrijfsfinanciën. Op basis hiervan sparren wij graag met u bij het nemen van cruciale beslissingen in uw organisatie.

Dashboarding op maat gemaakt

Wij begrijpen dat uw tijd schaars is, daarom hebben wij ons dashboard ontworpen voor snel en eenvoudig inzicht. Met ons realtime dashboard hebt u constant toegang tot actuele gegevens. Er zijn verschillende dashboards, specifiek ontworpen en afgestemd op de behoeften en omvang van uw onderneming, organisatie of praktijk. Om maximaal voordeel te halen uit het gebruik van dashboards, is het essentieel dat uw administratie up-to-date is. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u altijd ‘bij’ bent.

Integratie administratieve software

Ons financieel dashboard van leverancier Visionplanner  kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende administratieve softwarepakketten. Zoals Twinfield, SnelStart en Exact online.

Ons advies

Het inzicht dat u krijgt door het gebruik van dashboards, helpt u koers te kiezen voor de toekomst van uw onderneming.  Neem gerust contact op als u meer wilt weten over dashboarding. En natuurlijk behoort een vrijblijvende demonstratie ook tot de mogelijkheden.

BRANCHES

Onze specialisten

 • J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • C. (Corné) van Horssen AA

  Relatiebeheerder