Dashboarding: maak gebruik van praktische tools om inzicht te krijgen

Dashboarding is een manier van datavisualisatie. U krijgt een visuele weergave van bedrijfsdata. En dit gebeurt in de vorm van grafieken en diagrammen. Zo krijgt u inzicht in de stand van zaken van uw key performance indicators oftwel KPI’s. Hierdoor wordt u ondersteund bij het nemen van beslissingen in uw organisatie.

Aan welke financiële knoppen draait u om tijdig in te grijpen? Hoe staat uw onderneming of praktijk ervoor?

Wij helpen u inzicht te krijgen in uw financiën. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van dashboards; digitale overzichtspagina’s. U heeft doorlopend toegang tot actuele gegevens, dus “realtime inzicht”. Of, zoals wij het noemen, “Reealtime inzicht”. Als onderdeel van onze dienstverlening stellen wij ons dashboard voor u beschikbaar.

Omdat uw tijd kostbaar is, zijn snelheid en eenvoud belangrijk. Met ons Reealtime dashboard wordt uw managementinformatie volledig automatisch gegenereerd. De visie erachter is: “We doen het snel, simpel en samen”:

 • Snel
  Overzichtelijke managementrapportages en visueel weergegeven dashboards. Met een klik vraagt u de achterliggende details op.
 • Simpel
  Eenvoudige implementatie en gebruiksgemak, altijd en overal toegankelijk.
 • Samen
  Accountant, praktijkhouder en praktijkmanager delen rapportages en vullen elkaar aan. U kunt begrotingen maken, presentaties aanpassen en vergelijken met actuele prestaties.

Door gebruik te maken van ons dashboard kunt u met de informatie van vandaag sturen richting de toekomst. Meer weten over deze praktische en informatieve dashboards? Bekijk het onderstaande introductie filmpje:

 

Praktische punten bij dashboarding

De verschillende dashboards zijn ontwikkeld en afgestemd op de wensen en grootte van ondernemingen en praktijken. Om profijt te hebben van dashboarding is het nodig dat uw administratie bijgewerkt is. Daarom begeleiden wij u graag bij een efficiënte administratie, zodat u ‘bij’ bent.

Dashboarding van leverancier Visionplanner is aan verschillende pakketten te koppelen. Zoals Twinfield, SnelStart en Exact online.

Ons advies

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over dashboarding. En natuurlijk behoort een vrijblijvende demonstratie ook tot de mogelijkheden.

 

SBR Jaarrekening samenstellen en Tussentijdse cijfers in Visionplanner Cloud

BRANCHES

Onze specialisten

 • C.J. (Koen) Knulst

  C.J. (Koen) Knulst

  Relatiebeheerder

 • J. (Jan) van Asselt

  J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • A.J. (Adrie) Bouman

  A.J. (Adrie) Versteeg-Bouman

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder