Onze historie 

In 1966 start de historie van Van Ree Accountants. Drs. P.H.D. van Ree RA start in dat jaar als zelfstandig registeraccountant. Het accountantskantoor was achtereenvolgens gevestigd in Veenendaal, Zeist, Driebergen en Doorn. Het accountantskantoor groeide flink. In 2002 werd een nieuwe vestiging van Van Ree in Barneveld geopend. In 2008 volgde vestiging Geldermalsen en in 2010 werd onze vierde vestiging in Alphen aan den Rijn geopend. Vanaf 1 september 2016 ook een vestiging in Zwolle. De nieuwste vestiging van Van Ree is op 1 september 2017 geopend in Nieuwegein.

Sinds de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de controle en advisering van non-profitinstellingen. Van Ree Accountants is dan ook toonaangevend accountantskantoor bij onderwijsinstellingen en maatschappelijke- en kerkelijke instellingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vrije beroepen en het brede MKB.

In het jaar 2008 heeft Van Ree Accountants, Van Ree HR Consultants BV opgericht. Van Ree HR Consultants BV is een aan Van Ree Accountants gelieerde werkmaatschappij die actief is in salarisverwerking, personeels- en beloningsadvies.

De medewerkers van Van Ree Finance Consultants BV verzorgen specifieke belastingadvisering en Corporate Finance diensten, veelal gericht op bedrijfswaardering en/of bedrijfsoverdracht en complexe financiële vraagstukken. Deskundige (belasting)adviseurs en Register Valuators met een heldere kijk op cijfers!

Bekijk hier onze tijdlijn gemaakt ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan.

Benieuwd naar Van Ree Accountants? Neem dan contact met ons op!

[timeline-express]