2 november 2023 12:30 tot 16:30

 

De sprekers:

Marike Vroom

Heeft 27 jaar gewerkt als hoofd- en eindredacteur van Kinderopvangtotaal. Sinds 1 januari 2023 werkt Marike als freelance journalist en eindredacteur met als specialisatie kinderopvang, basis onderwijs en IKC’s.

Johan Vriesema

Maatschappelijk ondernemer, lid van BK en BMK. Directeur en bestuurder van Floreo Kids. Johans visie op samenwerken is gestoeld op gelijkwaardigheid vanuit maatschappelijke opdracht. Zijn talent is richting geven. Hij staat voor heldere strategieontwikkeling en consequente doorvertaling naar tactische beleidslijnen.

Ton Christophersen

Ruime ervaring door eindverantwoordelijke en toezichthoudende functies binnen onderwijs, gemeente en rijksoverheid. Ton is maatschappelijk gedreven en breed georiënteerd. Zijn drijfveer is ‘vandaag beter doen dan gisteren’. Hij motiveert zijn omgeving om samen te leren en het beste uit jezelf te halen.

Harriëtte Koning

Opgeleid als huishoudkundige en sinds 1994 werkzaam in de Kinderopvang. Tot 2002 bij bemiddelingsbureaus in de kinderopvang. Tot 2023 lid van de Raad van Bestuur van de Kinder-opvanggroep (Tilburg en Zuid-Oost Brabant), sinds 2023 verbonden aan de nieuwe constellatie als bestuurslid van stichting Mosaik. Harriëtte is werkzaam als interim leidinggevende bij het bureau van BMK en als bestuursadviseur bij een fusietraject PO-KO.

Arjan van der Bok

Als fiscaal directeur eindverantwoordelijk voor de fiscaal-juridische adviespraktijk bij Van Ree Accountants. Arjan ervaart het voeren van fiscale procedures als uitdagend en doet dat met succes tot aan de Hoge Raad. Samenwerken, kennis delen en elkaar beter maken staan bij hem hoog in het vaandel.

Arjen van der Plas

Vanwege zijn ervaring in de onderwijssector en zijn belangstelling voor IKC-vorming is Arjen voorzitter van de branchegroep kinderopvang bij Van Ree Accountants. Gedreven om eigenaarschap in te zetten zodat met plezier wordt samengewerkt aan het beste resultaat.

Peter van Zijl

Sinds 2001 actief in de kinderopvangsector met het ontwikkelen van software die aansluit bij de behoefte van de praktijk en ouders. Eerst vanuit zijn eigen bedrijf Pelosa, waar hij Quebble ontwikkelde, en nu binnen SDB Groep. Door zijn gesprekken met klanten en leden van de beroepsvereniging bdKO kent hij de sector ‘als zijn broekzak’.

 

Er is ruim gelegenheid om te netwerken. De locatie is Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1A in Utrecht. Uw aanmelding is uiterlijk 26 oktober welkom: