De accountant die ondernemers verder helpt

Nederland telt tienduizenden ondernemingen. Hoe blijft u zich onderscheiden? Focus en innovatie zijn de sleutelwoorden. Van Ree Accountants helpt u, of u nu zzp’er bent of een groter mkb-bedrijf, de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden.

Wist u dat de Kamer van Koophandel maar liefst 1.500 verschillende categorieën bedrijven onderscheidt in haar standaard bedrijfsindeling (SBI)? Vijftienhonderd! En al die branches hebben, met hun tienduizenden bedrijven, weer een eigen dynamiek, eigen uitdagingen, eigen belangen, klanten, afzetmarkten.

Uw onderneming is er één van. Als het goed is, hebt u als mkb-ondernemer of zzp’er uw eigen kansen en risico’s scherp in het vizier. Maar, en dat horen we telkens opnieuw, het kan zo moeilijk zijn om de focus vast te houden, om niet afgeleid te raken.

Uw bijzaken? De financiële administratie, de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiften, het voeren van de salarisadministratie en het begeleiden van (fiscale of juridische) veranderingstrajecten.

Laten al die dingen nu precies hoofdzaak zijn voor Van Ree Accountancy. Wij ondersteunen u op alle financiële en administratieve fronten zodat u gefocust kunt blijven op uw hoofdzaak: ondernemen, sturen, innoveren. Wij voorzien u van frisse, nieuwe inzichten. Inzichten vanuit financiële en niet-financiële kengetallen, vanuit ontwikkelingen in de branche. Wij helpen u verder.

Wij helpen mkb-bedrijven ondernemen

Markt en concurrentie kiezen wisselende posities, wetgeving wordt herschreven en bijgeschaafd, klanten worden veeleisender en de samenleving juridiseert. Hoe blijft u als mkb-ondernemer innovatief en vooruitstrevend? Wij helpen u ondernemen.

Onderscheidend ondernemen

Als ondernemer moet u altijd beter zijn dan uw concurrent. Sneller, vaardiger, slimmer, efficiënter. Wij zetten graag onze frisse kijk op cijfers in om mkb-bedrijven bij die voorsprong te helpen. Dat kan door uw financiële en uw salarisadministratie te voeren, door uw belastingaangifte te verzorgen, door uw jaarrekening op te stellen of te controleren en door u fiscale en juridische advisering te bieden. We ondersteunen u met nuttige inzichten vanuit de administratie, de tussentijdse rapportages en de jaarrekening. Inzichten die verder reiken dan de standaardcijfers die u vanuit een jaarrekening krijgt aangereikt.

Diversiteit mkb

We zijn ons bewust van de enorme diversiteit in het mkb. Elke ondernemer brengt zijn eigen dynamiek, verhaal, mentaliteit, markt en concurrentie mee. De één is zzp’er, de ander heeft vijftig medewerkers in dienst, de volgende runt een familiebedrijf dat al generaties overleeft. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze generalisten en specialisten met al deze dynamieken zeer vertrouwd. We begrijpen uw verhaal, uw context, uw doel en uw missie. Wij willen u graag helpen op al die fronten vooruit te komen.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer MSc RA

  Directeur/partner

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  R. (Rutger) van der Weerd MSc RA

  Directeur/partner