Wij helpen u ondernemen

Nederland telt tienduizenden ondernemingen. Hoe blijft u zich onderscheiden? Sturen, focus en innovatie zijn sleutelwoorden. Van Ree Accountants helpt u de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Dat doen we op een heldere, bruisende en vernieuwende manier.

Uw bijzaken? De financiële administratie, de salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiften, het voeren van de salarisadministratie en het begeleiden van fiscale of juridische veranderingstrajecten.

Laten al die dingen nu precies voor ons de hoofdzaken zijn. Wij genieten van wat voor u geen dagelijkse kost is. Wij ondersteunen u op alle financiële en administratieve fronten en voorzien u van nieuwe inzichten. Inzichten vanuit financiële en niet-financiële kengetallen, vanuit ontwikkelingen in de branche. Wij helpen u verder.

Relatie

Binnen het mkb kiezen wij voor een selectie aan branches. Zo kunnen we meedenken met uw onderneming en adviseren bij belangrijke beslissingen. Van opvolging in een familiebedrijf tot gevolgen van wijzigende wet- en regelgeving, van investering tot inzicht. Wij helpen u uw doelen te bereiken. Daarbij hechten wij aan jarenlange vertrouwensrelaties. De ‘klik’ met elkaar is belangrijk om samen op te trekken.

Inzichten

We ondersteunen u met nuttige inzichten vanuit de administratie, de tussentijdse rapportages en de jaarrekening. Inzichten die verder reiken dan de standaardcijfers. Daarbij kunt u gebruik maken van digitale dashboards, benchmarks, datavisualisatie en automatische facturatie. Wij bieden u belangrijke stuurinformatie, op maat voor uw onderneming.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer MSc RA

  Directeur/partner

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Vestigingsdirecteur

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • E.J.A. (Evert) aan het Rot AA

  Accountant medewerker

 • L. (Leo) Koster AA

  Accountant medewerker

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • A. (Bram) Biesheuvel MSc

  Controleleider