Ondersteuning voor besturenorganisaties en belangenverenigingen

In onderwijsland spelen besturenorganisaties en belangenverenigingen een belangrijke rol. Besturenorganisaties gaan steeds meer commerciële activiteiten ontplooien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Besturenorganisaties en belangenverenigingen hebben meerdere bronnen van inkomsten. Dat zijn bijvoorbeeld subsidies, vakbondsinkomsten en inkomsten uit commerciële activiteiten. Het is belangrijk om goed inzicht te hebben in de financiële stromen per activiteit: zo hebt u er belang bij om transparant te kunnen zijn over de besteding van de publieke middelen en is het ook nodig om te kunnen sturen op de resultaten van uw commerciële activiteiten.

Deze behoeften stellen eisen aan de inrichting van uw financiële administratie en uw projectadministratie. Commerciële inkomsten kunnen nog wel eens fluctueren: dat betekent dat uw organisatie moet kunnen meebewegen. Heeft u voldoende inzicht in uw kostenstructuur?

Van Ree Accountants weet als geen ander te acteren op het snijvlak van het publieke belang, een frisse en ondernemende kijk op cijfers en fiscale expertise!

Hoofdbranche |

Actueel

Onze specialisten

  • mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

    Directeur/partner/ Corporate Governance Adviseur

  • M.A. (Marien) Rozendaal RA

    Directeur/partner

  • J. (Johan) Berkouwer MSc RA

    Directeur/partner