In de planning- en controlcyclus is monitoring van groot belang om op basis daarvan bij te kunnen sturen. Hiervoor is het noodzakelijk dat er tijdig betrouwbare informatie beschikbaar is. Deze informatie moet afkomstig zijn uit de processen in uw organisatie. Daarbij is het een voorwaarde dat de betrouwbaarheid van deze informatie gewaarborgd is.

Heeft u geen goed systeem voor het tijdig beschikbaar hebben van betrouwbare managementinformatie? Laat het ons weten. Wij kunnen u van dienst zijn bij het opzetten van het systeem. Twijfelt u? Een quickscan geeft inzicht.

Procesanalyse

De processen in uw organisatie dragen veel bij aan het behalen van uw doelstellingen. Uw eigen producten en diensten worden continue geoptimaliseerd. Uw interne processen ook? Of zijn deze al tien jaar nauwelijks gewijzigd? Waar kan het efficiënter of effectiever? Maakt u gebruik van de moderne mogelijkheden?

Om dat te weten te komen is een frisse kijk op uw processen heel nuttig. Door middel van een quickscan zullen wij eerst op hoofdlijnen de processen analyseren, zodat direct zichtbaar wordt waar de grootste winst te behalen valt. Vervolgens kan een verdere analyse per proces plaatsvinden. Dit resulteert in concrete suggesties om uw processen te verbeteren.

BRANCHES

Onze specialisten

  • drs. J. (Jaap) Bergman RA

    Directeur/partner

  • mr. drs. G.J. (Gerlof) de Jong RA

    Directeur/partner/ Corporate Governance Adviseur

  • M.A. (Marien) Rozendaal RA

    Directeur/partner