25 januari 2024 09:30 tot 16:30

AANMELDING WAS MOGELIJK TOT EN MET 15 JANUARI 2024. HEEFT U ZICH AANGEMELD? U ONTVANGT EEN BEVESTIGING MET ALLE INFORMATIE. GRAAG TOT ZIENS OP 25 JANUARI.

HEEFT U EEN VRAAG? MAIL NAAR INFO@VANREEACC.NL

 

Uitnodiging

Wij ontvangen u graag tijdens ons jaarlijkse Onderwijs Actualiteiten Seminar.
Inloop 09.30 uur, het programma is van 10.00 tot 12.00 uur.
Van 12.00 tot 13.00 uur bent u uitgenodigd voor een gezamenlijke lunch.

De locatie is Van der Valk Utrecht, Winthontlaan 4-6.

Na de lunch kunt u in twee rondes kiezen uit vier kennissessies. Deze beginnen om 13.15 en om 15.00 uur. Het aantal deelnemers per sessie is gemaximeerd tot ca. 20, zodat wij diepgang en interactie kunnen borgen. Uitsluitend voor een kennissessie brengen wij een bedrag van € 150 excl BTW in rekening (€ 275 excl BTW voor twee kennissessies). 

Attentie: de hierboven cursief weergegeven tekst is niet meer van toepassing! Het aantal aanmeldingen voor de kennissessies ‘s middags is zo groot, dat wij besloten extra kennissessies geven. Zelfs dan blijkt dat in beide rondes alle groepen vol zitten. Daarom is aanmelding voor het middaggedeelte, dus na de lunch, helaas niet meer mogelijk.

Welkom: meldt u aan voor het ochtendgedeelte!

Het onderwijs is een dynamische omgeving. De ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Wij praten u bij over de actualiteiten op het gebied van wet- en regelgeving, verslaggeving en fiscaliteiten. De sprekers zijn:

  • Arjen van der Plas, partner en relatiebeheerder Onderwijs bij Van Ree Accountants
  • Marien Rozendaal, partner en voorzitter van de branchegroep Onderwijs bij Van Ree Accountants
  • Arjan van der Bok, fiscaal directeur bij Van Ree Finance Consultants

Daarnaast verwelkomen wij Jan Jacob van Dijk als spreker. Als oud-politicus, bestuurder en voorzitter van CvB van Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland-Midden, kijkt hij naar de uitdagingen waarmee de onderwijssector te maken heeft. In zijn presentatie legt hij de link tussen het onderwijsveld, de bestuurlijke wereld, financiële en de politieke perspectieven.

Tijdens de lunch is er volop gelegenheid om te netwerken.