Wat in 1966 begon als eenmanszaak aan huis, is uitgegroeid tot Van Ree Accountants, Finance Consultants en HR-consultants: ruim 230 collega’s, 9 vestigingen en plaats 18 in de top 30 van accountantskantoren.

Hoewel het geen familiebedrijf meer is, is de familiecultuur gebleven. We kiezen bewust voor kleinschalige vestigingen, zodat we op elkaar en op de regio betrokken blijven. Dit zorgt voor korte lijnen en langdurende, persoonlijke relaties met vaste contactpersonen.

In ons fundament leest u onze basis; waar we voor staan en waar we voor gaan.  In onze kernwaarden is samengevat hoe we met elkaar omgaan en hoe we zaken doen:

  • Helder:
    Open en directe communicatie. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • Bruisend:
    Wij geven ons advies met enthousiasme over uw branche en ons beroep.
  • Vernieuwend:
    Onze dienstverlening is gericht op ontwikkeling, van de organisaties, bedrijven en de collega’s met wie we samenwerken.

Om u optimaal en all round advies te kunnen geven, richten wij ons op een selectie aan branches. Voor u volgen wij trends en ontwikkelingen op de voet. Cliënten uit verschillende branches lichten toe, hoe dat in de praktijk werkt:

Ook in ons magazine Reelatie komen cliënten en collega’s aan het woord. Nieuwsgierig geworden? Laten we afspreken! Alle vestigingen zijn bereikbaar via 0343-415940. Want zowel voor (nieuwe) cliënten als (nieuwe) collega’s geldt: een relatie start met een goed gesprek.