19 januari 2023 13:30 tot 16:00

In dit filmpje wordt u van harte uitgenodigd! Zowel door ons als door Gert-Jan Lantinga (bestuurder van MBO Amersfoort)

Klik op de foto voor het filmpje:

Introductie van de sprekers (in volgorde van het programma)

 • Jaap Goossen
  Registeraccountant en partner bij Van Ree Accountants. Jaaps expertise betreft met name grotere onderwijs- en mkb-organisaties. In gesprekken met bestuurders en controllers is hij de positief kritische noot.
 • Gerlof de Jong
  Registeraccountant en partner bij Van Ree Accountants. Ook Gerlof heeft hart voor onderwijsinstellingen. Namens Van Ree neemt hij deel aan onder andere de MBO-raad. Gerlof is toezichthouder bij een SO/SBO-instelling.
 • Arjan van der Bok
  Fiscaal directeur bij Van Ree Finance Consultants. Arjan is gespecialiseerd in complexe BTW vraagstukken, onder andere bij samenwerkingsverbanden.
 • Jan-Kees Meindersma
  Voorzitter College van Bestuur bij De Groeiling. Daarnaast is Jan-Kees bestuurslid bij Sivon, coöperatie van schoolbesturen.
 • Marien Rozendaal
  Registeraccountant en partner bij Van Ree Accountants. Marien behartigt uw en onze belangen bij het Ministerie van OC&W. Hij is lid van de RJ-werkgroep Onderwijs. Voor velen een bekend gezicht.

Voor het vervoer van en naar Leerhotel ‘t Klooster worden pendelbussen ingezet (zowel vanaf CS Amersfoort als vanaf de parkeerplaats bij het Bosbad, Barchman Wuytierslaan 234).

Hieronder graag aanmelden. Tot ziens op 19 januari!