Van Ree biedt uitgebreide ondersteuning!

In 2005 zijn we via een overname begonnen met een groothandel in producten voor de tandprothetiek. Ons eigen merk afdrukmateriaal, Sil-A-Copy® heeft daarin nationale bekendheid. In 2011 zijn we ons gaan richten op de CAD/CAM-ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Toen is de basis gelegd voor het business model van de huidige onderneming die nu onder de familienaam Dentalhouse opereert.

Het business model bestaat uit een samenwerkingsverband van de volgende bedrijven: (1) Blijdent BV levert CAD/CAM-apparatuur en –materialen, (2) Digidenture BV is een service laboratorium en freescentrum en (3) de Academie voor Mondprothetiek is een opleidingscentrum voor dentale professionals. Daarnaast hebben wij de vertegenwoordiging van compatibles voor de implantologie.

Als ondernemer ben je vaak gefocust op operationeel management. Bij digitale technieken is het financieel management net zo belangrijk. Daarbij biedt Van Ree uitgebreide ondersteuning; niet alleen aan ons als klant, maar ook richting de bank voor de financiering van de bedrijfsmiddelen. Bovendien kent Van Ree de zorgmarkt, waardoor we één taal spreken; voor ons is Van Ree dan ook een goede gesprekspartner bij het bepalen van onze strategie voor de toekomst.