Met Van Ree hadden we meteen een goede klik!

Wij zijn Campercar Nederland, een fullservice camperbedrijf in Tricht. We verkopen zowel nieuwe als gebruikte campers. Daarnaast worden alle denkbare merken gekeurd, geserviced en gerepareerd.

Bij de start van ons bedrijf vonden we het belangrijk dat onze administratieve en financiële zaken goed geregeld zouden worden. We hadden dan wel verstand van campers, maar bij het runnen van een eigen bedrijf komt veel meer kijken. Met Van Ree hadden we meteen een goede klik!

Het geeft ons een rustig gevoel als een goede professional naar onze zaken kijkt en die ook vanuit ons oogpunt belicht. Belangrijke beslissingen over de automatisering en de rechtsvorm hebben we samen met Van Ree genomen. Ieder kwartaal wordt er goed naar de cijfers gekeken en kunnen we met een frisse blik de juiste koers blijven varen.

Als ondernemer hopen wij dat de klant een goed gevoel heeft als hij bij ons geholpen wordt. Dit gevoel krijgen wij zelf ook bij Van Ree. Een tevreden klant is een blijvende klant. Dat geldt ook voor ons.