Van Ree geeft vertrouwen voor de toekomst!

De CBB is een zelfstandige en gespecialiseerde bibliotheek die – als enige in Nederland – vanuit een christelijke levensbeschouwing lectuur in passende leesvormen beschikbaar stelt voor mensen met een leesbeperking. Voor de collectie van de CBB is dit christelijke lectuur en voor de collectie van Bibliotheekservice Passend Lezen produceert de CBB zowel christelijke als algemene lectuur.

De voorbije jaren heeft de CBB een flinke transformatie doorgemaakt. Er moesten stevige en soms pijnlijke keuzes gemaakt worden om ons werk te kunnen blijven doen. Van Ree werd gevraagd een advies te maken om het lek weer boven water te krijgen, bijvoorbeeld op het vlak van tariefstellingen en personeelskosten. Daar kwam een goed rapport uit, op basis waarvan we verder konden. Anno 2016 is de CBB gezond en kunnen we ons weer echt focussen op onze kernactiviteiten.

In de contacten met Van Ree waarderen wij vooral de persoonlijke en toegankelijke werkwijze. Daarbij houden ze uiteraard de vinger aan de pols voor wat betreft wijzigingen op fiscaal vlak en andere veranderingen in de regelgeving die voor ons relevant zijn. Bovendien is Van Ree benaderbaar. Het contact is goed en je kunt gemakkelijk de telefoon pakken om even te overleggen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.