Van Ree heeft op elk moment een actueel beeld van de stand van zaken!

De Ortho is een praktijk van orthodontisten en is gevestigd in Driebergen en Woerden. Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het reguleren van de stand van de tanden en het corrigeren van de stand van de kaken door middel van beugels. Wij houden ons uitsluitend bezig met orthodontie en werken dan ook regelmatig samen met kaakchirurgen, parodontologen en tandartsen.

Toen wij in 2011 overstapten naar Van Ree Accountants werd alles nog handmatig door ons ingevoerd en op papier overgedragen. Nu wordt onze boekhouding in Twinfield voor een groot deel automatisch verwerkt en heeft Van Ree op elk moment een actueel beeld van de stand van zaken.
Wij hebben dus een beter overzicht van de financiën en we kunnen beter inspelen op de sterke veranderingen die op ons afkomen.

Met registeraccountant Arwin Kraaij zijn er veel gesprekken geweest over de vraag hoe in te spelen op de veranderende situatie en de financiële consequenties. Een goed klankbord en waardevolle gesprekken die leiden tot een goed businessplan. Als orthodontisten halen wij echter toch de meeste voldoening uit mooie behandelingen en tevreden patiënten….., blij dus dat ik sommige zaken mag overdragen!