We werken met volle tevredenheid samen met Van Ree Accountants!

In de Gelderse plaats Dieren werken 7 huisartsen die zich in januari 2010 verenigd hebben in een maatschap: Dierense huisartsengroep Hagenau. Van 5 verschillende locaties met een individuele praktijkvoering zijn we sindsdien organisatorisch uitgegroeid tot een maatschap van 7 huisartsen,
18 assistentes, stagiaires, praktijkondersteuners, een coördinator Kwaliteit, een coördinator Zorg, een praktijkmanager, een management assistente en een financieel medewerkster; en we werken sinds augustus 2011 ook fysiek samen op een centrale locatie in Dieren.

Sinds 2012 werken we naar volle tevredenheid samen met Van Ree Accountants. Kernwoorden die betrekking hebben op hun werkwijze zijn: degelijkheid, betrokkenheid en actief meedenken. Wij ervaren bij de advisering en begeleiding een laagdrempelig en persoonlijk contact. Zij ondersteunen ons in het financiële proces, met als doel: een goed inzicht in de cijfers, duidelijke overzichten met stuurinformatie en een reële begroting. Bij de presentatie van de jaarstukken door Cor Jansen en Jan Lobbezoo viel ons hun teamwork op.