Uiteindelijk worden er kosten bespaard!

In Medisch Centrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluis werken we nauw samen in een team met vijf huisartsen en een aantal medewerkers. Samen klaren we de klus. De assistente is de spil van de praktijk, de praktijkondersteuner doet de chronische zorg en de POH-GGZ is er voor hulp bij psychische problemen. Aart van Wolfswinkel houdt als huisarts/praktijkmanager overzicht over de organisatie in brede zin, inclusief het personeelsbeleid. Gelukkig worden veel uitvoerende taken gedaan door Astrid, onze administratief medewerker. Zij is ook het aanspreekpunt voor Van Ree Accountants.

In 2014 maakten we de overstap naar Van Ree Accountants. Een bewuste stap. We zochten een accountant die goed op de hoogte is van de eerstelijnsthematiek, benaderbaar is en uiteraard betaalbaar. In Johan Arends hebben we een goede expert en sparringpartner. Hij is kritisch, persoonlijk en laagdrempelig bereikbaar. Belangrijk uitgangspunt is dat we als centrum zelf doen wat we zelf kunnen. Positief is bijvoorbeeld hoe Johan Astrid coacht bij het optimaliseren van de boekhouding, waardoor uiteindelijk kosten worden bespaard.

Van Ree HR Consultants verzorgt de salarisadministratie. De afstand Hellevoetsluis – Barneveld is aanzienlijk. Dat staat de dienstverlening door Van Ree HR Consultants echter niet in de weg. ‘Waar mogelijk digitaal, waar nodig persoonlijk’ is hierbij het motto.