Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 3 tot 18 jaar.

Make-A-Wish was op zoek naar een accountant die naast kennis van de Goede Doelen Sector ook vanuit zijn natuurlijk adviesfunctie kan meedenken met Make-A-Wish. Zo’n accountant hebben wij zeker gevonden in Van Ree Accountants. De overstap naar Van Ree Accountants is een succesvolle geweest.

De collega’s van Van Ree zijn duidelijk geïnteresseerd in ons werk en wijzen alert, persoonlijk of via nieuwsbrieven, op veranderingen om ons heen die ter zake doen.

Naast de financiele administratie, de jaarrekening en het jaarverslag, kijken zij ook breder naar bijvoorbeeld de planning & control cyclus en de governance.

De interim- en jaarcontrolewerkzaamheden voeren zij telkens professioneel uit: met kennis van zaken en efficiënt, daarbij gebruik makend van de nieuwste technologie en controle-standaarden. De samenwerking verloopt daarbij steeds in een prettige en open sfeer.