Tijdens de eerste krachtmeting gaf Van Ree geen kik.

Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra biedt optimale en persoonlijke gezondheidszorg. Onze gezondheidscentra zijn stevig geworteld in de wijk. Het uitgangspunt van de SAG is dat iedereen in zijn of haar eigen omgeving een beroep moet kunnen doen op goede gezondheidszorg in de volle breedte. Dit betekent dat je zoveel mogelijk verschillende zorgspecialismen, zoals een huisarts, het consultatiebureau en ouderenzorg, onder één dak kunt vinden op een plek centraal in je buurt.

Eind 2016 is de samenwerking met Van Ree Accountants tot stand gekomen. Voor beide partijen was dit een sprong in het diepe. Maar hoewel grootschalige huisartsenzorg voor Van Ree een nieuwe sector en een nieuwe setting was, toonden zij een grote drive om de samenwerking aan te gaan.

Tijdens de eerste krachtmeting gaf Van Ree geen kik: controlejaar 2016 werd zeer adequaat afgeleverd. De samenwerking tussen de SAG en Van Ree verloopt soepel dankzij open communicatie en goede werkafspraken. Ik verwacht dat de SAG voor de komende jaren een accountant in huis heeft die ons zowel op financieel als fiscaal gebied van dienst zal zijn.