Van Ree Accountants; de accountant zoals het hoort te zijn.

Veto BV selecteert doe-het-zelf producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de klanten en voert kwaliteitscontroles uit vóór vertrek van de producten uit de fabriek en nogmaals voor inslag in ons goederenmagazijn. Wij verkopen onze producten aan kleine en grote winkelketens in meer dan 22 landen.

Na de overstap naar Van Ree Accountants kregen we, door hun werkwijze, weer vertrouwen in de accountancy. Tien jaar geleden verkocht onze toenmalige degelijke en kritische accountant Ger Ophorst zijn kantoor in Rotterdam omdat hij pensioengerechtigd was geworden en kwamen wij helaas terecht in de wereld van de snelle jongens accountancy (one of the Big Four), en dat hebben we geweten. Het was voor ons dan ook weer een verademing om de degelijkheid en professionaliteit teruggevonden te hebben bij Van Ree Accountants, zoals het hoort te zijn.

Wij geven graag het advies om een kennismaking met Van Ree Accountants aan te gaan; mocht u dan nog twijfelen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor onze ervaring.