23 maart 2020

De aandacht voor de patiënten komt natuurlijk op de eerste plaats. Naast de medische praktijk is er de financiële praktijk. Patiënt aantallen, minuten consults, resultaten van de praktijk, benchmark. Voor de één een fluitje van een cent, voor de ander een crime. Als huisarts heeft u met cijfers te maken. Ook als u er niet van houdt.

Wij helpen u graag. Terwijl u dagelijks zorg verleent, houden wij de vinger aan de pols. Dit is te realiseren door de administratie te ‘moderniseren’. Bijvoorbeeld bij het indienen van maandelijks terugkerende declaraties. Wellicht het overwegen waard om dit uit te besteden. Er zijn meerdere opties om de gewerkte uren om te laten zetten in geld, zonder er zelf veel tijd aan te besteden. Wij adviseren u graag.

Een ander voorbeeld betreft de financiële resultaten. Het opstellen van de overzichten komt periodiek terug. Om dit door ons te laten uitvoeren, moeten de juiste gegevens beschikbaar zijn. Volledig afhankelijk van uw eigen wensen kunt u de boekhouding laten verzorgen. Kort samengevat zijn er twee uitersten. De ene is voor u het wekelijks invoeren van facturen, betalingen doen tot en met het controleren van retourinformatie. De andere beperkt zich voor u tot met name het periodiek doorsturen van inkoopfacturen

Wij gunnen u tijdswinst. En als u niet van cijfers houdt, is dit eenvoudig te realiseren. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.