Specialist voor specialisten

Als advocaat, fysiotherapeut, huisarts, notaris, tandarts of beoefenaar van een ander vrij beroep hebt u zich enorm gespecialiseerd. Van Ree Accountants deelt die eigenschap met u. Wij zijn gespecialiseerd in vrije beroepen en staan u graag met met raad en daad bij als het gaat om uw administratie, belastingaangiften en uw bedrijfs- en praktijkvoering. Zo halen we het beste in elkaar naar boven!

Uw financiële en fiscale zaken moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij weten, dankzij jarenlange ervaring, dat het in de vrije beroepen ontbreekt aan tijd, zin of aanleg. Of een combinatie van die drie. Laat het nou net onze specialiteit zijn om in dat gat te springen. U krijgt van ons een vaste contactpersoon die weet wat u beweegt, die kiest voor een persoonlijke benadering, die altijd rekening houdt met uw wensen, en die helder communiceert.

Omdat wij ons al jaren in de branche van vrije beroepen verdiepen, weten we precies wat er speelt. Dat geldt met name voor onze branchespecialisten in het notariaat, de advocatuur en de zorg (huisarts, tandarts en fysiotherapeut). Met deze meerwaarde op zak bekijken onze administratiespecialisten hoe ze uw administratie zo efficiënt mogelijk kunnen voeren en onze praktijkspecialisten hoe uw jaarstukken en aangiften met aandacht voor uw wensen kunnen worden verzorgd.

Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Een andere wijziging die financiële consequenties heeft? Ook dan is specialiteit het sleutelwoord.

Actueel

Onze specialisten

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Vestigingsdirecteur

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Accountant medewerker