Specialist voor specialisten

Als advocaat, fysiotherapeut, huisarts, notaris, tandarts of beoefenaar van een ander vrij beroep hebt u zich enorm gespecialiseerd. Van Ree Accountants deelt die eigenschap met u. Graag staan onze specialisten u bij met raad en daad als het gaat om uw administratie, belastingaangiften en uw bedrijfs- en praktijkvoering. Zo halen we het beste in elkaar naar boven!

Uw financiële en fiscale zaken moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij weten, dankzij jarenlange ervaring, dat het u geregeld ontbreekt aan tijd, zin of aanleg. Of een combinatie van die drie. Laat het nou net onze specialiteit zijn in dat gat te springen. U krijgt van ons een vaste contactpersoon die weet wat u beweegt, die kiest voor een persoonlijke benadering, die altijd rekening houdt met uw wensen, en die helder communiceert.

Omdat wij ons al jaren in uw branche verdiepen, weten we precies wat er speelt. Dat geldt met name voor onze branchespecialisten in het notariaat, de advocatuur en de zorg (huisarts, tandarts en fysiotherapeut). Met deze meerwaarde op zak bekijken onze administratiespecialisten hoe ze uw administratie zo efficiënt mogelijk kunnen voeren en onze praktijkspecialisten hoe uw jaarstukken en aangiften met aandacht voor uw wensen kunnen worden verzorgd.

Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Een andere wijziging die financiële consequenties heeft? Ook dan is specialiteit het sleutelwoord.

laatste nieuws

Onze specialisten

 • C. (Cor) Jansen MB RB

  C. (Cor) Jansen MB RB

  Directeur/partner

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Directeur/partner

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef

  H. (Henri) Verhoef

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  W. (Wouter) Bunt AA

  Relatiebeheerder