25 oktober 2017

Begin september opende Van Ree Accountants een nieuwe vestiging in Nieuwegein. Vanuit de nieuwe vestiging in Nieuwegein ligt de focus op de non-profit sector en het MKB.

Begin september opende Van Ree Accountants een nieuwe vestiging in Nieuwegein. Met deze vestiging heeft Van Ree Accountants inmiddels zes vestigingen: in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen, Nieuwegein en Zwolle. Ook zijn er in september weer veel nieuwe medewerkers begonnen waardoor Van Ree Accountants met circa 110 medewerkers werkt vanuit de zes vestigingen. Vaste contactpersonen, korte lijnen, persoonlijke benadering en ‘een frisse kijk op cijfers’ kenmerkt Van Ree Accountants.

De nieuwe vestiging in Nieuwegein speelt in op de groei van het aantal cliënten in de omgeving Nieuwegein/Utrecht en slaat een brug tussen de bestaande vestigingen in Doorn en Alphen aan den Rijn. Vanuit de nieuwe vestiging in Nieuwegein ligt de focus op de non-profit sector en het MKB. Expertise van en jarenlange ervaring met de non-profit sector en het MKB kenmerkt het zeskoppige, enthousiaste team van Nieuwegein. Het team van Van Ree Accountants in Nieuwegein wordt op fiscaal gebied ondersteund door de Finance Consultants van Van Ree Accountants, gevestigd in Doorn. Ook de salarisadministratie kan door cliënten volledig uitbesteed worden aan Van Ree HR Consultants in Barneveld.

Meer nieuwsitems