26 juni 2018

De BelastingTelefoon heeft voor het zesde jaar op rij een onvoldoende behaald. Dit blijkt uit de resultaten van het onderzoek van de Consumentenbond. Staatssecretaris Snel van Financiën heeft hier op 31 mei 2018 een aantal Kamervragen over beantwoord. In zijn beantwoording geeft onze staatssecretaris aan dat hij werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de beantwoording van vragen door de BelastingTelefoon. Het gaat met name om de “moeilijke” fiscale vragen.

Ook de staatssecretaris erkent dat de meest complexe en minder gestelde vragen niet voldoen aan de gestelde norm. Dit blijkt ook uit een intern onderzoek welke is uitgevoerd door de Belastingdienst. Om de staatsecretaris precies te citeren: “De beantwoording van de meest complexe en minder vaak gestelde vragen (3% van alle vragen) voldoet niet aan de genoemde norm van 80%. Dit blijkt ook uit eigen onderzoek in 2017, zoals gemeld in de 20e halfjaars- rapportage.”.

Bij Van Ree Finance Consultants gaan wij voor cum laude! Scores vol lof dus! Voor scores lager dan een 8 doen wij het niet. Wij gaan fiscaal complexe en minder gestelde vragen niet uit de weg! Daarom, als u een “moeilijke” fiscale vraag heeft, bel dan niet naar 0800-0543 maar bel eerst even naar (0343) 41 59 40. Wij staan u graag te woord!

Goedendag, welkom bij Van Ree Finance Consultants! Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

J. (Johan) de Bruin AA RB
Belastingadviseur
jdbruin@vanreeacc.nl

Meer nieuwsitems