Hoe heeft u als werkgever, leidinggevende of HR professional uw werving & selectieprocedure ingericht? En op basis waarvan weet u of uw sollicitant matcht met de functie, het team en uw bedrijfscultuur? Maar ook: Hoe faciliteert u de ontwikkeling van uw medewerkers? Zijn de functiebeschrijvingen binnen uw organisatie nog steeds actueel? Sluit uw gesprekscyclus aan op de behoefte van uw medewerkers? En wat doet u om uw medewerkers voor uw organisatie duurzaam inzetbaar te houden?

De scan HR Advies van Van Ree HR Consultants geeft u direct inzicht waar u met de HR activiteiten van uw organisatie, team of afdeling staat. De scan inventariseert aan de hand van een aantal modules of u uw HR instrumenten op de juiste wijze inzet. Ook wordt aandacht besteed aan de vraag of uw bestaande HR processen nog passen bij de ontwikkeling die uw organisatie op dit moment doormaakt. De modules kunnen ook los van elkaar worden uitgevoerd.

De scan HR advies is opgebouwd uit de volgende modules:

  • Werving & Selectie
  • Opleiding & Ontwikkeling
  • Functioneren & Beoordelen
  • Functiebeschrijvingen
  • Duurzame inzetbaarheid

Staat u als werkgever, leidinggevende of HR professional open voor nieuwe inzichten? Onze HR consultants denken graag als onafhankelijke en deskundige partner met u mee over de inrichting en inzet van uw HR instrumenten.

Interesse in de scan HR Advies en wat dit voor uw organisatie kan opleveren? Neem voor meer informatie contact op met één van onze HR consultants.