Fysiotherapie: koers houden in een beweeglijke branche

Zorgverzekeraars hebben steeds meer een bepalende rol in de wereld van de fysiotherapie. Hoe houdt u met uw fysiopraktijk koers in de snel veranderende branche? Van Ree Accountants masseert en kneedt uw organisatie in de juiste richting.

Als houder van een fysiopraktijk probeert u de ontwikkelingen in uw sector zo goed mogelijk bij te houden. De aansturing op meer pluspraktijken, de tarieven die onder druk komen te staan, de groeiende aandacht voor het resultaat van behandelingen, de toenemende focus op preventie, de voortgaande samenwerking met sportscholen, een uitgebreider aanbod met bijvoorbeeld ook (medische) fitness: elke verandering heeft impact op uw werkwijze en de werkdruk van uw praktijk.

Een slimme en efficiënte inrichting van uw administratie is de basis om het overzicht te behouden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om boekhoudkundige koppelingen tussen het declaratiepakket en het financiële pakket te maken, of aan het inlezen van bankmutaties, of het gebruik van scan- en herkensoftware. Een slimme en efficiënt ingerichte administratie levert u de juiste stuurinformatie op voor uw praktijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de volgende softwarepakketten:

Van Ree Accountants heeft veel ervaring in advies en ondersteuning aan ondernemers in de fysiotherapie. Door relevante (management)informatie op het juiste moment naar boven te halen, helpen wij u meer tijd vrij te maken voor uw patiënten en uw praktijkvoering. Ook op veel andere fronten bieden we u gedegen advies. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij de (stapsgewijze) overdracht van uw praktijk voor fysiotherapie. Allemaal zaken om tijdig over na te denken en afspraken over vast te leggen. Van Ree Accountants staat u bij met een frisse kijk op uw praktijk.

Actueel

Onze specialisten

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Accountant medewerker

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc RA

  Accountant medewerker

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Controleleider