Van Ree Accountants stelt een jaarrekening samen aan de hand van de gegevens die u aanlevert. Deze jaarrekening voldoet aan de wettelijke voorschriften. Maar onze accountants en fiscaal adviseurs bieden meer. Wij maken voor u een rapportage die meer inzicht geeft. Naar aanleiding van het samenstellen van de jaarrekening analyseren wij namelijk uw resultaten en financiële positie en wij vergelijken uw cijfers met de branchecijfers. Op basis daarvan geven we u advies, stellen we kritische vragen en attenderen we u op kansen en bedreigingen. Inderdaad, het samenstellen van de jaarrekening is het startpunt voor een frisse kijk op uw cijfers.

Tussentijdse rapportage en advies

Uiteraard wilt u te allen tijde op de hoogte zijn van de actuele financiële stand van zaken in uw organisatie. Via tussentijdse rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses houden we continu de vinger aan de pols, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Heeft u financiële vraagstukken, zoals het opstellen van een financiële planning, een kredietaanvraag, een investeringsvraagstuk of een bedrijfsoverdracht? Door onze ruime ervaring zijn wij in staat u met heldere, bruisende en vernieuwende adviezen van dienst te zijn.

Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking.

Uniforce Group partner

Van Ree Accountants is partner van de Uniforce Group. Hierdoor zijn we op de hoogte van de administratieve verplichtingen van de zogenaamde Verklaring Uniforce Registratie (VUR). Ook voor deelnemers aan het Uniforce concept verzorgen wij het samenstellen van de jaarrekening en het bijbehorende assurance rapport.

BRANCHES

Onze specialisten

 • Arjen Hoogenboom

  A. (Arjen) Hoogenboom AA

  Directeur/partner

 • A. (Arjen) van der Plas MSc RA

  Directeur/Accountant

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • J.K.J. (Carlo) van Egdom MSc RA

  Directeur/Accountant

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc RA

  Accountant medewerker