Van Ree Accountants is dé expert in de medische sector. Als medisch specialist heeft u twee aandachtsgebieden:

 1. de professionele zorg voor uw patiënt.
 2. continuïteit van uw praktijk en een gezond rendement.

De zorg voor uw patiënten staat natuurlijk op de eerste plaats. Graag ontzorgen wij u, zodat u zich hierop kunt richten.

Eerste domein

Dat eerste domein is de primaire zorg, dat is wat u drijft, daarvoor bent u werkzaam in de medische sector. Eigenlijk wilt u niets anders dan hoogwaardige kwaliteit zorg leveren. U bent volledig patiëntgericht. Als medisch specialist bent u liever niet bezig met randzaken. Toch heeft u als zelfstandig medisch specialist ook taken als zorgondernemer.

Tweede domein

Het tweede domein is uw praktijk en een gezond rendement. Belangrijk, maar vaak een noodzakelijk kwaad. Hoe blijft u financieel gezond en houdt u uw praktijk administratief op orde? Dat is ons specialisme. Als financiële huisarts ontzorgen wij u op financieel en administratief gebied. Wanneer continuïteit en gezond rendement gewaarborgd zijn, kunt u professionele zorg aan uw patiënten bieden.

Als experts in de medische sector zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, afspraken met verzekeraars en de bredere context waarin u opereert. Wij kennen uw branche, werken met vaste contactpersonen en korte lijnen en maken heldere (prijs)afspraken.

Persoonlijke benadering is daarbij heel belangrijk. Wat speelt in uw situatie? Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Een andere wijziging die financiële consequenties heeft? Wet- en regelgeving is voortdurend aan verandering onderhevig. Ingewikkelde vraagstukken zien wij vooral als een uitdaging. In welke levensfase uw praktijk zich ook bevindt, onze adviseurs zijn experts in hun vakgebied. Ook onze fiscaal adviseurs staan klaar voor u als medisch specialist.

Maak gerust een afspraak voor een frisse kijk op uw medische praktijk of vraag een vrijblijvende kostenindicatie aan!

Actueel

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Accountant medewerker

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc RA

  Accountant medewerker

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Controleleider