Gezond rendement voor de medisch specialist

Als medisch beroepsbeoefenaar hebt u een dubbele doelstelling.

Eén: de professionele zorg voor uw cliënt.
Twee: continuïteit van uw praktijk en een gezond rendement.

Eerste domein

Dat eerste domein is de primaire zorg, dat is wat u drijft, daarvoor bent u werkzaam in de medische sector. Eigenlijk wilt u niets anders dan hoogwaardige kwaliteit zorg leveren. Uw bent volledig patiëntgericht en bent liever niet bezig met randzaken. Dan heeft u als zelfstandig medisch specialist ook nog taken als zorgondernemer, het tweede domein.

Tweede domein

Het tweede domein is uw praktijk en een gezond rendement. Ook zeker niet onbelangrijk! Maar in de praktijk vaak een noodzakelijk kwaad. Én toch is het voor u noodzakelijk om financieel gezond te blijven en uw praktijk administratief op orde te hebben. Dat tweede domein is nu ons specialisme. Als financiële huisarts ontzorgen wij u op financieel en administratie gebied.

Uw financiële en fiscale zaken moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij weten, dankzij jarenlange ervaring, dat het in de vrije beroepen ontbreekt aan tijd, zin of aanleg. Of een combinatie van die drie. Laat het nou net onze specialiteit zijn om in dat gat te springen.

Van Ree Accountants is de accountant en fiscaal adviseur die u en uw (medische) praktijk beter helpt ondernemen. Tal van medisch specialisten hebben inmiddels voor ons gekozen. Waarom? Omdat zij alleen professionele zorg aan hun cliënten kunnen blijven bieden als continuïteit en een gezond rendement gewaarborgd zijn.

Als specialist in de medische sector is Van Ree Accountants op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, afspraken met verzekeraars en de bredere context waarin u opereert. Wij kennen uw branche, werken met vaste contactpersonen en korte lijnen, vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk en maken heldere (prijs)afspraken.

Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Een andere wijziging die financiële consequenties heeft? Ook dan is specialiteit het sleutelwoord.

Maak gerust zo’n afspraak met een van onze medisch specialisten voor een frisse kijk op uw praktijk!

laatste nieuws

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef

  H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder