Als medisch beroepsbeoefenaar heeft u twee aandachtsgebieden:

 1. de professionele zorg voor uw patiënt.
 2. continuïteit van uw praktijk en een gezond rendement.

Eerste domein

Dat eerste domein is de primaire zorg, dat is wat u drijft, daarvoor bent u werkzaam in de medische sector. Eigenlijk wilt u niets anders dan hoogwaardige kwaliteit zorg leveren. U bent volledig patiëntgericht. Liever bent u niet bezig met randzaken. Toch heeft u als zelfstandig medisch specialist ook taken als zorgondernemer.

Tweede domein

Het tweede domein is uw praktijk en een gezond rendement. Belangrijk, maar vaak een noodzakelijk kwaad. Hoe blijft u financieel gezond en houdt u uw praktijk administratief op orde? Dat is ons specialisme. Als financiële huisarts ontzorgen wij u op financieel en administratief gebied. Als continuïteit en gezond rendement gewaarborgd zijn, kunt u professionele zorg aan uw patiënten bieden.

Als experts in de medische sector zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, afspraken met verzekeraars en de bredere context waarin u opereert. Wij kennen uw branche, werken met vaste contactpersonen en korte lijnen en maken heldere (prijs)afspraken.

Persoonlijke benadering is daarbij heel belangrijk. Wat speelt in uw situatie? Is er sprake van een praktijkovername? Een nieuwe samenwerking? Een verandering van de rechtsvorm? Een andere wijziging die financiële consequenties heeft?

Maak gerust een afspraak voor een frisse kijk op uw medische praktijk!

Actueel

Onze specialisten

 • J.H. (Johan) Arends LLM RB

  J.H. (Johan) Arends LLM RB

  Relatiebeheerder

 • W. (Wouter) Bunt AA

  Relatiebeheerder

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J. (Jan) Lobbezoo AA

  J. (Jan) Lobbezoo AA

  Relatiebeheerder

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  Relatiebeheerder

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Relatiebeheerder