Verken met ons kansen en mogelijkheden van de retail

Door uw businessmodel voortdurend te verbreden en de mogelijkheden van ketenintegratie en samenwerkingen te benutten, bent u als retailer altijd klaar voor de toekomst. Hoe u dat precies doet? De retail specialisten van Van Ree Accountants adviseren u tot in detail.

Als ondernemer in de retail of detailhandel verandert u stukje bij beetje in een dienstverlener. Dat lezen wij in de vakbladen en horen wij van onze klanten in de branche. Die transformatie van de retailbranche heeft gevolgen voor uw manier van ondernemen én voor de wijze waarop u de strategie en missie van uw onderneming bijstelt.

Wij zien het als onze opdracht u zo goed mogelijk door alle kansen en uitdagingen te loodsen. Hoe gaat u om met de toenemende concurrentie, die mede door de verticale integratie wordt veroorzaakt? Welke risico’s loopt uw onderneming, nu klanten en leveranciers elkaar proberen over te nemen? Hebt u de beschikking over de juiste managementinformatie? We hebben het met u over solvabiliteit, werkkapitaal, de quick en current ratio, omloopsnelheid van de voorraad en meer. Met een overzicht over al deze aspecten bieden we u als ondernemer in de retail houvast. En, belangrijker: de juiste informatie om tijdig bij te sturen in een onstuimige markt.

Of u nu werkzaam bent in de sector wonen, juweliers, kleding of bouwmarkten, u kunt rekenen op onze branchekennis. Vanuit onze ervaring en expertise bieden wij u totaaloplossingen op het vlak van personeels- en HR-advies, optimalisatie van uw financiële administratie, risico- en managementadvies, accountancy en fiscaal advies. Ook betekenen we graag iets op het vlak van vergelijkende cijfers en specifieke kengetallen, waardering van de voorraden volgens de vigerende richtlijnen, en een efficiënte financiële administratie. Informeer bij een van de onderstaande contactpersonen!

Actueel

Onze specialisten

  • drs. J. (Jaap) Bergman RA

    Directeur/partner

  • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

    Vestigingsdirecteur