De bouwsector is altijd volop in beweging. In alle ontwikkelingen komt het erop aan dat u in uw bedrijfsvoering optimaal profiteert van kansen en uitdagingen. Als accountant in de bouw helpen wij u graag verder.

Bedrijfsvoering in de bouw

Blijf ik bij op het gebied van technologische ontwikkelingen? Moet ik investeren? Waar wil ik over vijf jaar met mijn onderneming staan? Welke risico’s loopt mijn bouwonderneming? Met al deze vragen zijn wij als Van Ree Accountants bekend. We helpen dan ook graag inzicht te geven in uw soms complexe bedrijfsvoering.

Projectadministratie in de bouw

De kosten voor ieder project kunnen worden bijgehouden. Hierdoor wordt de financiële voortgang van een project gevolgd. Zo kunt in iedere fase van het project zien hoe de begroting zich verhoudt tot de werkelijke kosten van het project. Het voordeel van een juiste projectadministratie is, dat u de voortgang kunt bewaken en indien nodig bij kunt sturen. Meer- en minderwerk volgt eenvoudig uit uw administratie doordat u de kosten per project registreert. Door het bijhouden van de projectadministratie kunt u eenvoudig een nacalculatie uitvoeren op uw afgeronde projecten. Bij het opzetten van uw projectadministratie zijn wij u graag van dienst.

Meer dan accountantscontrole

Het kan gaan om het opzetten van een projectadministratie, of het waarderen van uw onderhanden projecten. En alles wat ertussen zit. Het blijft niet bij boekhouding. Wij bieden meer een accountantscontrole. Van onze accountants en adviseurs met een specialisatie in de bouwsector kunt u verwachten dat zij alle ontwikkelingen op de voet volgen. Ieder half jaar spreken wij met brancheorganisatie Bouwend Nederland over ontwikkelingen in de bouwsector. Ook via onze brancheorganisatie SRA blijven wij op de hoogte. Met kennis en expertise die altijd up-to-date is, garanderen wij advies en financiële, fiscale en juridische ondersteuning op hoog niveau.

We denken helder, fris en actief mee in oplossingen, het liefst voordat de problemen zich aandienen. Neem contact op met één van de  bouwspecialisten van Van Ree Accountants!

Subbranches |

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Vestigingsdirecteur

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • Richard van Veluw

  H. (Richard) van Veluw AA

  Relatiebeheerder

 • W. (Willemieke) Geneugelijk AA

  Accountant medewerker

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • T. (Theo) van Dolderen RA MSc

  Registeraccountant