De bouwsector weet ons al sinds jaar en dag te vinden

De bouwsector is altijd volop in beweging. In alle ontwikkelingen komt het erop aan dat u in uw bedrijfsvoering optimaal profiteert van kansen en uitdagingen. Van Ree Accountants klimt desnoods met u de steiger op. Voor een frisse kijk op cijfers moet je soms ver gaan.

Van Ree, de accountant voor de bouwsector

Hoe kom ik aan personeel? Hoe ga ik om met schoolverlaters? Blijf ik bij op het gebied van technologische ontwikkelingen? Moet ik investeren? Waar wil ik over vijf jaar met mijn onderneming staan? Welke risico’s loopt mijn bouwonderneming? Met al deze vragen is Van Ree Accountants bekend. Bouwondernemers weten ons sinds jaar en dag te vinden. We helpen dan ook graag inzicht te geven in uw soms complexe bedrijfsvoering.

Dat kan gaan om het opzetten van een projectadministratie, of het waarderen van uw onderhanden projecten. En alles wat ertussen zit. Van onze accountants en adviseurs met een specialisatie in de bouwsector kunt u verwachten dat zij alle ontwikkelingen op de voet volgen. Met een kennis en expertise die altijd up-to-date is, garanderen wij advies en financiële, fiscale en juridische ondersteuning op hoog niveau. We denken helder, fris en actief mee in oplossingen, het liefst voordat de problemen zich aandienen. Neem contact op met een van de onderstaande bouwspecialisten van Van Ree Accountants!

Subbranches |

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • C.J. (Koen) Knulst

  C.J. (Koen) Knulst

  Relatiebeheerder

 • ing. J.W. (Jan-Wouter) van Dam

  Relatiebeheerder

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Directeur/partner

 • M. (Rien) van Koeveringe RPP

  M. (Rien) van Koeveringe RPP

  sr. HR Consultant