Wij helpen mkb-bedrijven ondernemen

Het midden- en kleinbedrijf (mkb) is continu in beweging. Markt en concurrentie kiezen wisselende posities, wetgeving wordt herschreven en bijgeschaafd, klanten worden veeleisender en de samenleving juridiseert. Hoe blijft u als mkb-ondernemer innovatief en vooruitstrevend? Wij helpen u ondernemen.

Onderscheidend ondernemen

Als ondernemer moet u altijd beter zijn dan uw concurrent. Sneller, vaardiger, slimmer, efficiënter. Wij zetten graag onze frisse kijk op cijfers in om mkb-bedrijven bij die voorsprong te helpen. Dat kan door uw financiële en uw salarisadministratie te voeren, door uw belastingaangifte te verzorgen, door uw jaarrekening op te stellen of te controleren en door u fiscale en juridische advisering te bieden. We ondersteunen u met nuttige inzichten vanuit de administratie, de tussentijdse rapportages en de jaarrekening. Inzichten die verder reiken dan de standaardcijfers die u vanuit een jaarrekening krijgt aangereikt.

Diversiteit mkb

We zijn ons bewust van de enorme diversiteit in het mkb. Elke ondernemer brengt zijn eigen dynamiek, verhaal, mentaliteit, markt en concurrentie mee. De één is zzp’er, de ander heeft vijftig medewerkers in dienst, de volgende runt een familiebedrijf dat al generaties overleeft. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze generalisten en specialisten met al deze dynamieken zeer vertrouwd. We begrijpen uw verhaal, uw context, uw doel en uw missie. Wij willen u graag helpen op al die fronten vooruit te komen.

Ondertussen blijft u aan de knoppen draaien. Maar als het goed is, gaat u dat steeds beter af. Daar zetten wij ons in ieder geval honderd procent voor in.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • R. (Rutger) van der Weerd RA MSc

  R. (Rutger) van der Weerd MSc RA

  Directeur/partner

 • D. (Diederik) Beens

  D. (Diederik) Beens

  Controleleider

 • drs. K.H. (Klaas) Hille RA

  Vestigingsdirecteur

 • A. (Aart) Eskes

  Relatiebeheerder

 • L. (Leo) Koster AA

  Accountant medewerker

 • F. (Franz) van der Zwan

  Relatiebeheerder