Wilt u op een positieve wijze begeleid worden naar verandering? Heeft u een ontwikkelvraag op gebied van persoonlijke ontwikkeling, zakelijke capaciteiten of vaardigheden? Onze coaches geven u door gerichte interactie en eventueel gebruik van passende tools handvatten om nog beter op het ‘waarom’, ‘wat’ en ‘hoe’ van uw gewenste verandering te reflecteren en in uzelf het antwoord te vinden.

Loopbaan coaching

Waar wil ik binnen nu en 5 jaar in mijn loopbaan staan? Welke stappen moet ik nu zetten om dáár te komen? Wat en wie heb ik nodig om als professional te blijven groeien? In welke werkomgeving en met collega’s en projecten haal ik het beste, meeste en mooiste uit mijzelf? Wellicht zijn dit de vragen waar u de laatste tijd mee loopt. Gun uzelf een duidelijke koers en laat uw gedachten en ambities eens professioneel toetsen.

Persoonlijke coaching

Wilt u uw talenten, capaciteiten en vaardigheden verder ontwikkelen? Méér veerkracht, vertrouwen, waardering en voldoening ervaren? Op basis van uw (ontwikkel)vraag en werkcontext wordt een maatwerktraject samengesteld. Deze coaching heeft als doelstelling patronen die uw ontwikkeling in de weg staan te doorbreken en duurzame gedragsverandering te realiseren. Laat je inspireren door één van onze coaches.

Team coaching

Samen bereiken we zoveel meer. Haal het maximale rendement uit uw samenwerking door met uw team deel te nemen aan team coaching. In deze sessie coachen wij uw teamleden bij de bewustwording van hun gedrag en laten ze daarop grondig reflecteren. Onze coaches oefenen met uw team ander gedrag en laten zien en ervaren wat dit oplevert. Er is daarnaast nadrukkelijk aandacht voor de context waarbinnen uw team opereert.

Onze coaches laten het ontwikkelproces van uw loopbaan of team versnellen. Neem contact op met één van onze HR consultants voor meer informatie.