Werkgevers die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers, hebben daar direct profijt van. Het werkplezier en de arbeidsproductiviteit nemen toe en het ziekteverzuim neemt af. Oók uw organisatie staat voor de uitdaging dat uw medewerkers langer doorwerken en dat de gemiddelde leeftijd van uw medewerkers stijgt.

Economische en technologische ontwikkelingen binnen uw branche doen steeds meer een beroep op de wendbaarheid van uw organisatie en die van uw medewerkers. Werkgevers en medewerkers die fit willen blijven in een steeds sneller veranderende werkomgeving, hebben de eerste stappen in de richting van duurzame inzetbaarheid gezet.

Maakt u als werkgever werk van duurzame inzetbaarheid? En zijn uw medewerkers voldoende wendbaar voor uw organisatie van morgen? Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers.

Wilt u advies of heeft u vraagstukken over duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie? Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met één van onze HR consultants.