Creatieve ruimte voor culturele instellingen

Geen domein zo creatief en vrij als de cultuursector. Dat geldt ook voor de culturele instellingen zoals bibliotheken, musea, theaters en (monumentale) bouwwerken. Maar ook hiervoor gelden wetten, regels en verplichtingen. Van Ree Accountants creëert voor elke culturele instelling maximale ruimte.

Onze experts op het gebied van cultuur volgen de ontwikkelingen nauwgezet. Zoals verslaggeving, subsidieverantwoording, risicomanagement en fiscale zaken. Wij bieden actuele informatie over het opvolgen van anbi-eisen,  het werken met gemengde financiering, het groeiend belang van risicobeheersing en de toenemende eisen aan toezicht en verantwoording.

Up-to-date blijven is een must. Alleen zo kunnen we u als culturele instelling zinvol bijpraten en effectief ondersteunen op het vlak van audit & assurance, accountancy, finance consultancy, managementadvies, HR-advies en interim & detachering. Van Ree Accountants zorgt dat het administratief en financieel op orde is, zodat u zich creatief en vrij kunt bewegen.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • Johan Hille

  J.C. (Johan) Hille MSc RA

  Controleleider

 • drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  Directeur/Accountant

 • Arjen Hoogenboom

  A. (Arjen) Hoogenboom AA

  Directeur/partner

 • C.J. (Niels-Jan) Qualm MSc

  Controleleider