In de automotive komt het aan op goede sturing

Zit u, als ondernemer in de automotive, er op te wachten dat u dagelijks tientallen spreadsheets moet doornemen om alle details voor uw financiële en administratieve huishouding te finetunen? Natuurlijk niet. U wilt ondernemen. Auto’s inkopen, auto’s verkopen. Er moet gesleuteld worden en uw bedrijf moet worden aangestuurd.

Accountant die de automotivebranche kent

Van Ree Accountants bedient de volle breedte van de automotivebranche: zzp’ers, autobedrijven, franchiseformules, handelaren, top-50-dealerholdings en brancheverenigingen. De afgelopen jaren zagen wij het aantal klanten in deze branche groeien. Die ontwikkeling noopte ons tot verbreding en verdieping van onze kennis en expertise. Aangesloten bij de landelijke automotive-branchegroep van de SRA en georganiseerd in een branchegroep binnen Van Ree Accountants bespreken onze specialisten periodiek de laatste ontwikkelingen.

Op die manier is ons advies en onze dienstverlening altijd actueel en accuraat. Wij begrijpen uw verdienmodel. We hebben kennis van de btw-margeregeling, BPM, import en export. Daarnaast hebben we zicht op relevante kengetallen en, zijn in staat zinvolle vergelijkingen te maken met andere ondernemers binnen de branche en kennen de specifieke software die in de automotive wordt gebruikt.

Accountant die de automotivebranche adviseert

En zo zetten we als accountant en adviseur graag onze kennis van de automotive ook voor u in. Bijvoorbeeld door het gedeeltelijk of volledig overnemen van uw financiële administratie, het verzorgen van uw salarisadministratie, het controleren of samenstellen van uw jaarrekeningen en het begeleiden van trajecten op het gebied van overname, financiering, schenking, et cetera.

Kortom, wij helpen u het stuur in handen te houden. En reken maar dat onze specialisten net zo warm worden van auto’s als u.

laatste nieuws

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  Directeur/partner

 • J. (Jan) van Asselt

  J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • T. (Theo) van Dolderen RA MSc

  T. (Theo) van Dolderen RA MSc

  Relatiebeheerder

 • J. (Jolien) van der Kuur RPP

  J. (Jolien) van der Kuur RPP

  HR consultant

 • G. (Govert) Meerkerk

  Belastingadviseur

 • N.A. (Nico) Imminkhuizen

  Relatiebeheerder

 • mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  Algemeen directeur/partner