In de automotive komt het aan op goede sturing

In de automotive wilt u ondernemen. Auto’s inkopen, auto’s verkopen en er moet gesleuteld worden. Dus op alle details van de administratie zit u niet te wachten. Van Ree Accountants kent uw branche en weet dat het aankomt op goede sturing.

Accountant die de automotive branche kent

Van Ree Accountants bedient de volle breedte van de automotive branche: universele autobedrijven, zelfstandig of aangesloten bij een keten, autodealers, top-60 dealerholdings, autoschadeherstelbedrijven, vrachtwagendealers, leasebedrijven, garagebedrijven en handelaren. Ook steeds meer toeleveranciers van de branche waarderen onze diensten. Want wij kennen hun klanten.

Onze organisatie biedt verschillende expertises. Accountancy, belastingadvies en personeels- en beloningsadvies. Deze expertises worden gebundeld in onze automotive-branchegroep.

Onze kennis van de automotive branche is leidend in onze advisering. En daarbij zetten we graag een stapje extra. Wij begrijpen uw verdienmodel. Wij adviseren over schaalvergroting en relaties met leveranciers. Onze ervaring met werkprocessen zetten wij graag voor u in. We hebben kennis van de btw-margeregeling, BPM, subsidieregelingen, import en export. Daarnaast hebben we zicht op relevante kengetallen en zijn in staat waardevolle vergelijkingen te maken met andere ondernemers binnen de automotive branche.

Accountant die ontwikkelingen op de voet volgt

De markt verandert continu. Dat heeft gevolgen voor u als ondernemer.  Autobedrijf, autodealer, autoschadeherstelbedrijf, vrachtwagendealer, leasebedrijf, garagebedrijf en autohandelaar. Voor ondernemers in de automotive is deze vraag belangrijk: in welke richting beweegt de automotive zich? Wij zijn aangesloten bij de landelijke automotive-branchegroep van onze brancheorganisatie SRA. Wij nemen deel aan platforms als automotiveonline. In deze dynamische omstandigheden bewijzen onze actuele kennis en accurate dienstverlening hun meerwaarde. Automotive-specialist Johan Berkouwer licht dit toe in een interview met automotiveonline:

 

Accountant die de automotive branche adviseert

Als accountants en adviseurs werken wij graag met u samen. Bijvoorbeeld door het verzorgen van uw financiële administratie, het onderhouden van uw salarisadministratie, het controleren of samenstellen van uw jaarrekeningen en het begeleiden van trajecten op het gebied van overname, financiering en schenking. Doordat we uw bedrijfsvoering doorgronden, kunnen we efficiënt met elkaar samenwerken.

In de automotive komt het aan op goede sturing. Daarom helpen wij u het stuur in handen te houden. Autobedrijf, autodealer, autoschadeherstelbedrijf, vrachtwagendealer, leasebedrijf, garagebedrijf en autohandelaar. Reken maar dat onze specialisten net zo warm worden van auto’s als u!

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  J. (Johan) Berkouwer RA MSc

  Directeur/partner

 • J. (Jan) van Asselt

  J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • T. (Theo) van Dolderen RA MSc

  Relatiebeheerder

 • J. (Jolien) van der Kuur RPP

  J. (Jolien) van der Kuur RPP

  HR consultant

 • G. (Govert) Meerkerk

  Belastingadviseur

 • N.A. (Nico) Imminkhuizen

  Relatiebeheerder

 • mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  Directeur HR en Financiën