In de automotive wilt u ondernemen. Auto’s inkopen, auto’s verkopen en er moet gesleuteld worden. Dus op alle details van de administratie zit u niet te wachten. Daarbij helpen wij u graag. Onze adviseurs kennen de automotive branche en weten dat het aankomt op goede sturing.

Accountant die de automotive branche kent

Wij bedienen de volle breedte van de automotive branche: universele autobedrijven, zelfstandig of aangesloten bij een keten, autodealers, top-60 dealerholdings, autoschadeherstelbedrijven, vrachtwagendealers, leasebedrijven, garagebedrijven en handelaren. En ook steeds meer toeleveranciers van de branche waarderen onze diensten. Want wij kennen hun klanten.

Onze organisatie biedt u verschillende expertises. Accountancy, belastingadvies, bedrijfswaardering- en overdracht en personeels- en beloningsadvies. Deze expertises worden gebundeld in onze automotive-branchegroep.

Onze kennis van de automotive branche is leidend in onze advisering. En daarbij zetten we voor u graag een stapje extra. Wij begrijpen uw verdienmodel. Uw vragen zijn welkom over schaalvergroting en relaties met leveranciers. Onze ervaring met werkprocessen zetten wij graag voor u in. We bieden u kennis van de btw-margeregeling, BPM, subsidieregelingen, import en export. Daarnaast hebben we zicht op relevante kengetallen en zijn in staat u te helpen door waardevolle vergelijkingen te maken met andere ondernemers binnen de automotive branche.

Accountant die ontwikkelingen op de voet volgt

De markt verandert continu. Dat heeft gevolgen voor u als ondernemer. Voor uw autobedrijf, autoschadeherstelbedrijf, vrachtwagendealer, leasebedrijf, garagebedrijf en voor u als autodealer. Daarom is voor ondernemers in de automotive deze vraag belangrijk: in welke richting beweegt de automotive zich? Deze ontwikkelingen volgen wij op de voet, zodat wij u steeds van de nieuwste informatie kunnen voorzien. Om u deze service te kunnen bieden, gebruiken wij tal van bronnen.

Wij zijn aangesloten bij belangenorganisatie Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS).  Het doel van VASS is automotive ondernemers te bundelen, te ontzorgen en hun stem te vertegenwoordigen.

Ook zijn wij aangesloten bij de landelijke automotive-branchegroep van onze brancheorganisatie SRA. Jaarlijks brengt zij een rapport met actuele data en kennis over de automotive-branche. Wij nemen deel aan platforms als Automotive-online. In dynamische omstandigheden bewijzen onze actuele kennis en accurate dienstverlening hun meerwaarde voor uw bedrijf. Automotive-specialist Johan Berkouwer licht dit toe op BNR nieuwsradio en in interviews met Automotive-online:

Accountant die de automotive branche adviseert

Als accountants en adviseurs werken wij graag met u samen. Bijvoorbeeld door het verzorgen van uw financiële administratie, het onderhouden van uw salarisadministratie, het controleren of samenstellen van uw jaarrekeningen en het begeleiden van trajecten op het gebied van overname, financiering en schenking. Doordat we uw bedrijfsvoering doorgronden, kunnen we efficiënt met elkaar samenwerken.

In de automotive komt het aan op goede sturing. Zowel voor een autobedrijf als voor een autodealer, autoschadeherstelbedrijf, vrachtwagendealer, leasebedrijf, garagebedrijf en autohandelaar. Onze adviseurs kennen de automotive branche en helpen u het stuur in handen te houden. Een financiële en fiscale APK geeft inzicht in uw situatie. Hoe anderen dit ervaren, ziet u in dit filmpje. Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Johan) Berkouwer MSc RA

  Directeur/partner

 • E.J.A. (Evert) aan het Rot AA

  Accountant medewerker

 • Wim van Vliet

  mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  Directeur HR en Financiën

 • Leonard Broer

  L.B. (Leonard) Broer

  Controleleider

 • Govert Meerkerk

  mr. G.C.(Govert) Meerkerk

  Belastingadviseur

 • J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • T. (Theo) van Dolderen RA MSc

  Registeraccountant

 • W. (Willemieke) Geneugelijk AA

  Accountant medewerker

 • N.A. (Nico) Imminkhuizen

  Relatiebeheerder