De accountant als bijrijder

Als transportondernemer zit u graag achter het stuur. Vol gas, en dan zo efficiënt mogelijk van a naar b.

Van Ree Accountants, die de weg in transport en logistiek uitstekend kent, stapt graag in als uw bijrijder. En natuurlijk stellen we dan af en toe een belangwekkende vraag. Houdt u het stuur goed vast? Kijkt u voldoende in de spiegels? Hoe zit het met het oliepeil? En rijdt u de goede kant op?

Die vragen leiden, als het goed is, tot inzicht. Inzicht in uw cijfers, in hoe u uw geld verdient. En het is broodnodig inzicht. Immers alleen dan weet u wat nodig is om beter, sneller, slimmer en efficiënter te werken.

Achter het stuur hebt u ook uitzicht nodig. Anders kunt u niet eens vertrekken. Als bijrijder willen we u ook daar graag bij helpen, zodat u te weten komt waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Wat is uw doel, uw missie? Gaat het u in essentie om die boterham? Of mag er ook kaas op? Met andere woorden: Wat is uw langetermijnvisie? Wilt u uw bedrijf laten groeien met personeel? Maakt u het bedrijf klaar voor een volgende generatie? Wij zitten graag naast u, en houden ondertussen de ruiten schoon.

De transportsector en Van Ree Accountants vormen al ettelijke decennia een uitstekend duo. Ondernemers uit de transportsector waarderen onze frisse blik, onze bruisende aanpak en onze vernieuwende ideeën. En: met vestigingen van ons accountantskantoor in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Drechtsteden, Geldermalsen, Leersum, Nieuwegein en Zwolle zijn we altijd dichtbij.

Bent u als ondernemer actief in het goederen- en/of personenvervoer over de weg, de binnenvaart, hebt u een verhuisbedrijf of een taxibedrijf? Laat een adviseur van Van Ree Accountants instappen en kennismaken. Eén accountant, één fiscalist en u als ondernemer in de transport en logistiek: dat past precies op een bank.

Hoofdbranche |

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • J. (Jan) van Asselt

  Relatiebeheerder

 • A. (Arjen) van der Plas MSc RA

  Directeur/Accountant

 • C.G. (Dennis) Démoed

  Relatiebeheerder

 • N.A. (Nico) Imminkhuizen

  Relatiebeheerder