Hoe staat het met uw organisatie als het gaat om fiscaal “in control” zijn? Heeft u voldoende zekerheid op het gebied van fiscale voordelen en risico’s?

Wij bieden een handige tool in de vorm van onze fiscale scan om hierop voor u een antwoord te vinden. Voor zowel mkb als non-profitorganisaties een praktisch hulpmiddel. Ons onderzoek richt zich op het identificeren van mogelijke risico’s binnen uw organisatie, zoals die betreffende omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Tevens nemen we de eventuele ANBI-status onder de loep. We gaan in dialoog met uw medewerkers tijdens de fiscale scan, met als hoofddoel het peilen van het bewustzijn omtrent fiscale vraagstukken binnen uw organisatie.

We gaan echter verder dan enkel het benoemen van risico’s. Als proactieve adviseurs willen we graag wijzen op de potentiële fiscale voordelen en de strategieën om risico’s te minimaliseren. Onze bevindingen en aanbevelingen presenteren we overzichtelijk in een rapport, dat verrijkt wordt met grafische overzichten. Hierdoor ziet u in één oogopslag waar de belangrijkste aandachtspunten liggen op fiscaal gebied.

Als u op zoek bent naar meer zekerheid op het gebied van fiscale vraagstukken, dan biedt onze fiscale scan een passende oplossing. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Uw fiscale vraagstukken zijn onze prioriteit.

Onze specialisten

  • Arjan Van Der Bok

    mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

    Fiscaal directeur | Belastingadviseur | Financieel planner

  • Johan de Bruin

    mr. J. (Johan) de Bruin RB

    Belastingadviseur Medewerker