Contracten spelen een belangrijke rol in iedere onderneming en in iedere organisatie. Een ondernemer en bestuurder heeft er dagelijks mee te maken. Veel contracten worden mondeling gesloten. Maar in een conflictsituatie heeft u niets aan mondelinge afspraken. Een deskundig opgestelde schriftelijke overeenkomst kan in zo’n situatie het verschil maken en meningsverschillen voorkomen.

Wij kunnen allerlei overeenkomsten opstellen. Gaat u samenwerken of juist werk uitbesteden? Wij kunnen een samenwerkingsovereenkomst, firma- of maatschapscontract, aandeelhoudersovereenkomst of overeenkomst van opdracht opstellen. Sluit u een lening? Wij kunnen een geldleningsovereenkomst of kredietovereenkomst opstellen.

Daarnaast stellen wij huurcontracten, koopcontracten en algemene voorwaarden op. Bij dat alles houden wij uw fiscale positie in het oog.

Het spreekt voor zich dat wij contracten ook voor u kunnen beoordelen. Ga er niet te snel van uit dat uw belangen voldoende gewaarborgd zijn in een door of namens uw wederpartij opgestelde overeenkomst. Laat ons het concept van zo’n contract beoordelen en laat u verrassen door onze frisse kijk op uw contracten.

Onze specialisten

 • Wim Boerman

  B.W. (Wim) Boerman RB REP

  Belastingadviseur/Juridisch adviseur

 • Wim van Vliet

  mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  Directeur HR en Financiën

 • Remko van de Craats

  R. (Remko) van de Craats RB

  Belastingadviseur/Corporate Finance Adviseur

 • M.C.J. (Janine) Hendriksen

  Senior Juridisch Adviseur