Btw wordt vaak ervaren als één van de lastigste belastingsoorten. Dat is niet zo vreemd want jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie is van grote invloed op de Nederlandse btw-wetgeving. Btw is daardoor een belasting die altijd in beweging is. Een dynamische belasting die van onze btw-adviseurs voortdurend vraagt de actuele ontwikkelingen goed bij te houden.

Als btw-adviseurs leggen wij complexe vraagstukken uit.  Of het nu gaat om de toepassing van een btw-vrijstelling of het recht op aftrek van voorbelasting, wij zijn voor u alert op de mogelijkheden.

Niet in alle gevallen zijn we het eens met het beleid van de belastingdienst. Daarom kunnen we in uw belang optreden in bezwaar- en beroepsprocedures. Ook staan wij u bij tijdens een boekenonderzoek door de belastingdienst.

Heeft u een btw-vraagstuk en komt u er niet uit? Of twijfelt u aan de btw-positie van uw stichting of vereniging? Onze btw-adviseurs kijken er met een frisse blik naar. Vaak leidt dat tot verrassende uitkomsten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op.

BRANCHES

Onze specialisten

  • Arjan Van Der Bok

    mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

    Fiscaal directeur | Belastingadviseur | Financieel planner

  • Johan de Bruin

    mr. J. (Johan) de Bruin RB

    Belastingadviseur Medewerker