Om belasting te besparen verdiepen onze belastingadviseurs zich graag in uw persoonlijke en zakelijke situatie. Op basis daarvan komen ze met een voorstel voor de optimale fiscale structuur in uw situatie. Maar evenzeer: een structuur die het beste bij u past en waar u zich goed bij voelt. Daar is een vooruitziende en frisse blik voor nodig. Hierdoor besparen wij u onaangename verrassingen bij uw belastingaangifte.

Onze belastingadviseurs zijn allen aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, de landelijke beroepsvereniging voor belastingadviseurs. Hierdoor wordt geborgd dat zij goed op de hoogte zijn van de belangrijke ontwikkelingen op belastinggebied. Voortdurend worden onze belastingadviseurs intern en extern bijgeschoold. Het belangrijkste doel: de belastingpositie van onze klanten voortdurend bewaken en waar nodig verbeteren. Van onze belastingadviseurs mag u dan ook een proactieve houding verwachten.

Het is als belastingadviseur simpelweg onmogelijk om op alle belastinggebieden voldoende bij te blijven. Daarom richten onze belastingadviseurs zich op bepaalde deelgebieden. De ene belastingadviseur is vooral bezig met inkomstenbelasting, de andere juist meer met vennootschapsbelasting. De erfbelasting bijvoorbeeld is een belastingsoort die weer heel andere specialistische kennis vraagt. Zo hebben we binnen ons kantoor belastingadviseurs die tevens specialist zijn. Om welke belastingsoort het ook gaat, wij hebben de juiste belastingadviseur hiervoor in huis. Uw belastingaangifte is in goede handen!

 

BRANCHES

Onze specialisten

 • mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

  mr. A.A. (Arjan) van der Bok RB MB MFP

  Belastingadviseur medewerker

 • P.R.J. (Reijer) van Schothorst LLM RB

  mr. P.R.J. (Reijer) van Schothorst RB

  Belastingadviseur

 • J. (Johan) de Bruin AA RB

  mr. J. (Johan) de Bruin AA RB

  Belastingadviseur

 • B.W. (Wim) Boerman RB REP

  B.W. (Wim) Boerman RB REP

  Juridisch adviseur/belasting- adviseur

 • mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  mr. W. (Wim) van Vliet RB RV

  Algemeen directeur/partner