Van Ree Accountants: gespecialiseerd in de zorgsector

Natuurlijk staat voor u als zorgondernemer de professionele zorg centraal. Door bewoners en patiënten centraal te stellen, kunt u de concurrentie vóor blijven. Naast uw medische praktijk is er de financiële praktijk. U streeft naar continuïteit en een gezond rendement. Dan spelen onderwerpen als kengetallen en omzet, stuurinformatie en personeelsbeleid. In de zorgsector is het investeren in technologische oplossingen zoals elektronische patiëntendossiers en digitale zorgplatforms aan de orde van de dag. Ook wordt u voor uitdagingen gesteld door de veranderende wet- en regelgeving. De samenwerking met zorgverzekeraars, inclusief de bijbehorende budgetten, en de toetredingsregels volgens de Wtza. Het verkrijgen van inzicht in financiële, actuele informatie kan voor u een tijdrovende bezigheid zijn. Voor ons is het dagelijkse kost en wij helpen u graag verder.

Governancecode Zorg

Goed bestuur en toezicht zijn belangrijke voorwaarden voor goede zorg. Daarom hebben organisaties in de zorg de Governancecode Zorg opgesteld (voorheen de Zorgbrede Governance Code), die is vernieuwd in 2022. Ook met vragen over de wijze van besturen en toezicht, zowel intern als extern, kunt u bij ons terecht.

Ons advies

Daarom vraagt uw zorgonderneming om een adviseur die daarin is gespecialiseerd. Als accountant en fiscaal adviseur voor zorgondernemers staan wij voor u klaar. Voor huisartsen, tandartsen, psychologen, fysiotherapeuten, medisch specialisten en ‘kleine zorgaanbieders’ bieden wij een frisse kijk op de dagelijkse praktijk in de zorgsector. Dat betekent in het kort:

 • Kennis van uw situatie en uw branche
 • Vaste contactpersoon
 • Gevraagd en ongevraagd advies
 • Heldere afspraken over de dienstverlening.

In uw dynamische omstandigheden bewijst onze actuele branchekennis haar meerwaarde. Neem gerust vrijblijvend contact op, of vraag een kostenindicatie aan.

Actueel

Onze klanten, hun ervaring

Onze specialisten

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • J.H. (Johan) Arends LLM AA RB

  Directeur/partner

 • L.B.W. (Lennard) de Haas MSc

  L.B.W. (Lennard) de Haas MSc RA

  Accountant medewerker

 • drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  Directeur/Accountant

 • Arjen Hoogenboom

  A. (Arjen) Hoogenboom AA

  Directeur/partner