Uw financiële praktijk

In uw praktijk staat het dagelijks verlenen van zorg natuurlijk op nummer 1. Naast uw medische praktijk is er de financiële praktijk. Met onderwerpen als kengetallen en omzet, stuurinformatie en personeelsbeleid. Omdat dat voor u geen dagelijkse kost is, kan het krijgen van inzicht en actuele informatie een tijdrovende bezigheid worden. Hoe krijgt u Inzicht en actuele informatie voor uw financiële praktijk?

Van Ree Accountants helpt u inzicht te krijgen in uw financiële praktijk. Ontdek de kracht van ons Financieel Dashboard, een bruisende en vernieuwende manier om grip te krijgen op uw bedrijfsfinanciën. Met behulp van dit krachtige instrument krijgt u inzicht in uw begroting, prognose, managementdashboard, managementrapportage, stuurinformatie, tussentijdse cijfers, en meer. Op basis hiervan sparren wij graag met u bij het nemen van cruciale beslissingen in uw praktijk.

Waar staat uw praktijk nu?

Ons Financieel Dashboard biedt een visuele weergave van uwadministratie, gepresenteerd in heldere grafieken en diagrammen. Hiermee verkrijgt u direct inzicht in de status van uw belangrijkste KPI’s. Wij begrijpen dat uw tijd schaars is, daarom hebben wij ons dashboard ontworpen voor snel en eenvoudig inzicht, zonder in te leveren op diepgaand inzicht.

Realtime inzicht voor directe beslissingen

Met ons Realtime Dashboard hebt u constant toegang tot actuele gegevens. Met ons dashboard krijgt u informatie in realtime en kunt u met gemak de juiste beslissingen nemen. Ons dashboard stelt u in staat om de informatie van vandaag te gebruiken als een kompas voor de toekomst. Dit helpt u koers te kiezen.

Persoonlijk dashboard

Onze verschillende dashboards zijn afgestemd op de behoeften en omvang van uw praktijk. Om maximaal voordeel te halen uit dashboarding, is het essentieel dat uw administratie up-to-date is. Wij begeleiden u graag naar een efficiënte administratie, zodat u altijd ‘bij’ bent. Ons Financieel Dashboard kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende administratieve softwarepakketten, zoals Twinfield, SnelStart en Exact Online.

De toekomst van financieel management

Door gebruik te maken van ons dashboard kunt u met de informatie van vandaag sturen richting de toekomst.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe ons Financieel Dashboard uw organisatie kan helpen. En als u het wilt ervaren, bieden wij met plezier een vrijblijvende demonstratie aan.

Vraag een vrijblijvende kostenindicatie aan!