In uw sector waarin het aantal en de omzet van zorgboerderijen gestaag groeien, is het van essentieel belang dat u voldoet aan de wettelijke eisen van de Wet Toetreding Zorgaanbieders (WTZa). Als Van Ree Accountants , uw vertrouwde partner in financiële verantwoording, hebben wij daarvoor de kennis in huis.

Een aanzienlijk aantal zorgboerderijen is aangesloten bij inkooporganisaties, die op hun beurt afspraken maken met gemeenten en zorgkantoren. De zorgboerderij neemt een steeds prominentere plek in op de zorgbegrotingen van gemeenten. De diensten van zorgboerderijen, zoals dagbesteding, logeeropvang, individuele begeleiding en woonzorg, worden gefinancierd met belastinggeld via de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), en de Jeugdwet.

Van Ree Accountants staat klaar om uw zorgboerderij te ondersteunen bij de financiële verantwoording. Wij begrijpen de complexe dynamiek van de sector. Als gespecialiseerde accountants houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en streven ernaar om samen met u te zorgen voor een transparante financiële huishouding. Wilt u er zeker van zijn dat uw zorgboerderij voldoet aan alle wettelijke eisen en transparantie biedt in haar financiën? Neem gerust contact met ons op.

Actueel

Onze specialisten

 • drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  drs. L.M.W. (Leon) van der Vliet RA

  Directeur/Accountant

 • H. (Henri) Verhoef AA

  Relatiebeheerder

 • H.J.E. (Hanja) van Opijnen MSc AA

  Controleleider